forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oversættelse af enhedstype ved oprettelse af ordre i andre sprog.

0

Når man opretter og sender en leverandørordre (lagerstyring) med et layout på f.eks. engelsk, så oversættes alle informationer på ordren jo i henhold til skabelonens layout – og det er jo super fint.

Det eneste problem er at der under ”unit” stadig står eksempelvis stk. og ikke pcs. Hvordan kan jeg ændre det?

spurgt 2 Jan, 2018 i Spørgsmål » Lager af Helge Abrahamson (2,830 points)

1 Svar

Hej Helge :)

Det er et forslag jeg har fået før og jeg er meget enig. Det ville give rigtig god mening at ændre dette.

Jeg vil dog med det samme sige, at vores udviklere har afvist at lave dette. Løsningen vil være, at du opretter flere enheder i forskellige sprog. Man skal så vælge mellem dem, så jeg er klar over, at det langt fra er optimalt, men det er den bedste løsning jeg har til dig på nuværende tidspunkt.

Som sagt er jeg meget enig i, at dette ville rigtig god mening, og jeg vil løbende blive ved med at bringe dette ønske op, men som tingene er nu, så er det ikke noget du skal forvente lige rundt om hjørnet :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 3 Jan, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (85,250 points)
Hej Jesper, tak for svar…

Hvis nu, på et tidspunkt, når vi når rundt om et af de fjerntliggende hjørner - så måske man skulle lave en prædefineret liste med enhedstyper.
Hvis jeg ikke tager meget fejl, så er det nogle ret stramt definerede regler for hvilke enhedstyper der er gyldige ved EAN fakturering – og hvis man benytter nogen der ikke er en del af denne definition, så bliver fakturaen afvist.
I vores gamle system (summa) der havde man en prædefineret listen så man kun kunne vælge de gyldige enhedstyper – hvilket jo også gjorde det meget nemmere at indbygge oversættelser for disse.
Du tager slet ikke fejl. Der er en liste med definerede betegnelser man kan anvende. Jeg ved ikke om det har interesse, men listen kan findes her:
https://helpdesk.sproom.net/hc/da/articles/201259956-Enhedsbetegnelser

Jeg vil sige vi er et stykke fra at lave den denne prædefinerede liste, men det er helt sikkert værd at tage med i overvejelser omkring fremtidige forbedringer, så tak for det :)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”