forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Inbox - visuel visning

0
Situation:

Der er sendt bilag til den specielle email adresse hos E-conomic vi har fået tildelt. Jeg er logger på E-conomic og vil gerne have disse bilag gjort synlig i indbakken. Jeg trykke på inbox ikonet i øverste linie. Systemet arbejder. Desværre er dette ikke synligt, hvorfor jeg trykker mange gange.

Under regnskab er der en funktion indscanning, hvor der kan trykkes på "overfør til indbakke" herefter kører et hjul, der viser, at systemet arbejder.

Forslag

I inbox ønskes en funktion, der visuelt viser, at systemet arbejder med at overføre indsendte bilag til indbakken. Er der ingen bilag gives svaret "ingen bilag at behandle" eller anden tekst.

Hver gang systemet arbejder er det optimalt at det er synligt for brugeren - en visuel visning.
spurgt 19 Dec, 2017 i Forslag » Indscanning af kiba (120 points)

1 Svar

Hej Kirsten smiley

Jeg kan sagtens sætte mig ind i en situation, hvor man sidder og venter på, der måske vil komme et bilag fordi man ikke kan se, at systemet arbejder på at hente dem.

Den nye inbox fungerer på den måde, at der i et tidsinterval automatisk bliver hentet bilag ind, hvor du førhen skulle ned og manuelt hente dem ind. Jeg mener den laver et kald på at hente dem ca en gang i minuttet. Det kan også være hver 2. min, men det ligger lige deromkring. Hvis du gerne vil have det præcise svar her, så finder jeg gerne ud af det.

Derfor arbejder den hele tiden på at hente bilag. Det er uagtet om der er noget på vej, så visning af om systemet arbejder vil betyde, at vi skulle vise systemet hele tiden står og arbejder. Det kan så give et misvisende billede af, at den står og arbejder på at hente noget, uden der er noget at hente.

Jeg vil derfor ikke implementeret forslaget ud fra en betragtning omkring, hvordan systemet arbejder. Ydermere så har vi andre forslag på smart inbox, som har haft større efterspørgsel end lige præcis dette.

Samtidigt vil jeg dog sige, at jeg sagtens kan forstå din problemstilling og det er et rigtig godt forslag. Så tak for at byde ind med dine erfaringer. Det er altid værdsat.

Rigtig god dag.


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 5 Jan Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.