forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox

0
Vi bruger idag ibistic, men overvejede kort om smart inbox kunne løse vores behov.

Jeg mangler muligheden for at systemet kan dele  faktura linjer ud på forskellige kontoer. Således at hvis vi modtager en faktura fra Tømmerhandlen med skruer og arbjedstøj, så kan jeg sætte hver sin konto ud for de to linjer
spurgt 7 Dec, 2017 i Forslag » Indscanning af RuneBach (300 points)

2 Svar

Helt enig, jeg har efterspurgt det samme. Samme mulighed mangler i overfør til kassekladde fra bankafstemning. Det er ikke holdbart at man kun kan lave halvdelen for derefter at skulle finde posteringen i bogføringskladden for at lave resten

 

Hilsen Susan
besvaret 8 Dec, 2017 Forslag af SusanPradsgaard (670 points)
Hej Rune og Susan :)

Jeg kan godt se, hvad ideen skulle være ved at fordele på flere linjer. Dette gælder både for bankafstemningen og smart inbox.

Den første del med smart inbox og fordeling har jeg vendt med udviklere, hvor ideen blev afvist fordi andre forslag omkring smart inbox var højere prioriteret. Som tingene er nu, så er det ikke planen at udbygge dette. Hvis det kommer, så bliver det i hvert fald tidligst i 2019. Derfor vil jeg sætte forslaget som implementeres ikke.

I forhold til fordeling på bankafstemningen, så er det en sag vi lige nu går og overvejer. Jeg har for nylig vendt den med vores udviklere igen. Den blev ikke afvist, men der er heller ikke lagt en konkret plan. Derfor har jeg ikke noget godt svar i forhold til, hvad vi ender med, men det er lige nu noget vi snakker om herinde.

Jeg håber i får en glædelig jul og et godt nytår :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 22 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.