Varesamling i webshop

+1
Det ville være rart om en varesamling optrådte i webshop som et produkt. Vi har ofte forskellige ”bundles” eller ”kit” som består af flere eksisterende varenumre – f.eks. et kamera inkl. et objektiv.

Som det er nu, så skal sådan et en ”bundle” oprettes som en selvstendig varer, men fordi de jo består af to eksisterende varenumre, så går det kludder i lageret når sådan en vare bundle sælges.

Hvis man kunne oprette en varesamling i shoppen på lige fod med andre varer, så ville det problem være løst…
spurgt 31 Okt, 2017 i Forslag » Lager af Helge Abrahamson (3,240 points)

3 Svar

Hej Helge :)

Det er en godt forslag du kommer med her. Det er ikke noget vi har haft snakket om før, så jeg vil gerne prøve at arbejde videre med det. Min eneste bekymring er om der er muligt at trække en varesamling ud af e-conomic og over til webshoppen, som vores opsætning er i dag. De skal hives ud gennem vores API og der skal bygges en 'bro' mellem webshoppen og e-conomic.

Når vi snakker API bliver det hurtigt lidt teknisk, men jeg plejer altid at forestille mig en stor kløft, hvor man gerne vil bygge en bro henover. Vores API giver muligheden for at du kan køre helt ud til kanten af kløften, men du kan ikke komme over. Hvis vi er i den situation, hvor vi kan komme helt ud til kanten, altså der er åbent API til varesamlingen, så skal vi 'bare' bygge broen for at komme over. Hvis ikke der er åbent API hertil, så kan vi bygge nok så mange broer, men varesamlingen vil aldrig komme hen til broen og derfor kan informationen ikke komme over.

Jeg ved ikke om min forklaring overhovedet giver mening, men pointen er, hvis ikke API'et er lavet til at håndtere varesamlingen, så vil dette ikke være muligt. Hvis vores API tillader det, så er det en sag vi kan arbejde videre med.

Jeg vil tage dit forslag med til mit næste møde med udviklerne og så kan jeg give dig et mere præcist svar :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Nov, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Hej Helge
Jeg fornemmer du har e-conomic webshop tilkoblet din e-conomic.

Jeg håber, at e-conomic kan hjælpe dig.

Hvis ikke kunne alternativet være en snak med os da vi har varesamlinger der netop klarer den opgave du har også i forhold til integration til webshop og styring af lager.

Ring til mig på telefon 7025 7600 eller send en mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 21 Nov, 2017 Forslag af Per Holm Pedersen (18,040 points)
Hej igen Helge :)

Jeg har nu vendt dette med vores udviklere internt.

Som udgangspunkt så kommer der ikke flere muligheder i integrationen mellem lager og webshop. Der er en integration nu, som fungerer med de muligheder der er, men som sagt, så kommer der ikke flere. Jeg snakkede lidt med vores udviklere og de vil ikke forbedre denne del.

Det skyldes blandt andet mulighederne i API :)

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men jeg vil hellere være ærlig fra start.

Forslaget bliver derfor sat til implementeres ikke.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Aha… API?!
Ja, det er lidt teknisk, men det korte og lange er, at der ikke vil blive kigget på at udbygge ydeligere i forhold til lager og webshop :)