forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søger du en effektiv bogholder i e-conomic på timebasis?

0
Hej

Vi har en bogholder, Mads, i vores firma PetDreams.dk ApS som godt kunne bruge lidt flere timer. Han arbejder fast hos os 4 dage om ugen, og vil gerne tilbyde sin hjælp til bogføring i e-conomic. Det kan være nogle timer om ugen eller om måneden, alt efter hvad du har behov for, og er vi begge lidt fleksible med dagen fra gang til gang, kan vi begge få det hele til at passe sammen.

Mads er hurtig, effektiv, pålidelig og har flere års erfaring med bogføring i e-conomic hos os + et andet firma, hvor han også har nogle få timer hos, samt viden om moduler og integrationer som scanningsmodul, lager osv. Han har også bl.a. taget et 6 ugers intensivt kursus i bogføring og virksomhedsøkonomi baseret på bogføring i e-conomic.

Mads bor i Horsens, og dit firma kan ligge i Horsens, trekantsområdet eller omegn, eller han kan klare det hjemmefra og logge på dit regnskab, hvis du har oprettet indscanningsmodul med digitale fakturaer eller gerne vil oprettes, så det kan gøres.

Prisen er 250 kr + moms i timen og evt. kørselspenge, hvis dit firma ligger uden for Horsens.

Har det din interese?

Skriv til:

Kristian Pedersen
Petdreams.dk ApS
https://www.petdreams.dk
Email: kristian@petdreams.dk

Eller direkte til Mads privat på madsskou91@gmail.com .
spurgt 25 Okt, 2017 i Bogføringshjælp » Revisor/bogholder søges af langvang (140 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

løst× 5
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.