Lagermodul - indlæsning af bestillinger

0
Hej

Vi bruger hele Jeres pakke i lager men har en del ønsker til forbedringer. Den første går ud på genbestilling kontra bestilling af varer. Når vi har udlæst en genbestillingsliste til Excel og lavet en fin sortering heri for hvad der skal bestilles ved det enkelte firma. Så skal vi så til at TASTE bestillingen ind manuelt. Hvorfor får vi ikke en knap til indlæsning??

Hilsen Birte Christiansen
i Spørgsmål » Lager af (120 points)

1 Svar

Hej Birthe :)

Jeg kan sagtens følge tankegangen omkring, at ville indlæse dette. Der er dog en udfordring i forhold til at indlæse fx en bestilling. Den måde vores indlæsningsfunktion er opsat på, på nuværende tidspunkt, så kan man ikke importere ind til bestilling, ordre, faktura, vareleverandørfaktura osv.

Dette skyldes, at du fx har en genbestillingsrapport, men hvordan skal det fordeles i forhold til leverandører? Hvor mange forskellige bestillinger skal det ud på osv. Der kommer en ekstra dimension med, når man skal til at gruppere linjerne ydeligere.

Det er derfor vi endnu ikke har en import funktion til dette.

Jeg vil ikke afvise, at dette en dag vil komme, men som tingene er nu, så er det ikke noget vi har på vores liste :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (90.8k points)