Advarsel ved tilbagefør

0
Hej,

Jeg er ny bruger og skal tilbageføre nogle forkert posterede bilag. Når jeg har fundet bilag, tilbageført til daglig kladde og prøver at bogføre på ny, kommer der en advarsel, der siger at en eller flere af bilagene er allerede bogført i dette år.
Hvis jeg går ind og søger på bilaget i posteringerne, så finder jeg dem også der.

Burde de ikke være slettet fra posteringer når jeg har tilbageført? - nogle fif til hvad jeg gør forkert?
lukket
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Kære Julie
I bogføringssystemer kan man aldrig slette tidligere posteringer. Der skal være et revisionsspor. Så når du tilbagefører, så skal den gamle postering være synlig fortsat. Den nye tilbageførsel ophæver blot den gamle med at bogføre det samme beløb, men med modsat fortegn.
mvh
Peter
Bogføringshjælp af (440 points)
valgt som bedste svar af