Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SmartInbox: Ignorerer valutaen som er angivet i leveradørens profil

0
Hej Eco

Det kunne være dejligt, hvis det var sådan, at bilag blev plottet ind med respekt for den valuta, som var valgt under leveradørens profil, så man var fri for hver gang man kører et bilag igennem SmartInbox (for leveradører som kører med andet end grundvalutaen) at skulle gå ind og efter-opdatere til den korrekte valuta.

Kan I udbygge?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Jens :)

Du har fuldstændig ret i, at den ikke tager højde for, hvilket valuta der er angivet på leverandøren. Det er noget vi gerne vil kigge på.

Den del med valutaen hænger sammen med et tidligere indlæg du har lavet her.

Derfor vil jeg lukke dette indlæg og henvise til det andet. Der vil komme opdateringer derinde når en løsning nærmer sig.


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Super :-)