Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SmartInbox: Undgå dupletter

+2
hej Eco

SmartInbox gør ikke noget for at undgå dupletter.

Har I lyst til at udbygge?

 

Dette er hovedindlæg for følgende indlæg:

22468

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)
opdateret af

2 Svar

Hej Jens :)

Du har ret i, at SmartInbox ikke kan genkende en dublet. Man kan endda risikere også at misse den i kassekladden, som normalt advarer, hvis den finder en fakturanummer, som matcher med et leverandørnummer. Dette sker dog ikke ved bogføring, men allerede når man gemmer posteringen.

Derfor kan du stå i en situationen, hvor alle felter bliver udført i SmartInbox og man herefter bare hopper over i kassekladden og bogfører. Så får du aldrig fejlmeddelelsen.

Jeg kan ikke se dette er noget vi har på listen omkring SmartInbox. Jeg er derfor lige nødt til at vende den med vores udviklere inden jeg kan give dig et konkret svar, men din forespørgsel vil blive sat til overvejes.

Jeg skal nok vende tilbage på indlægget når jeg ved mere :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Super :-)
Faktisk vigtigt når man nogen gange kommer til at sende en faktura 2 gange til indscanning (fordi der er flere der sender) Jeg har allerede måtte tilbageføre posteringer fordi der ikke bliver tjekket for dette. Ikke smart hvis betalingen er gået igennem til kreditor :-(
Generelt tager E-conomic ikke højde for dubletter.

Men kan gøre det samme stunt ved import af girokort-betalinger selvom E-conomic med lethed ville kunne se, at de er kørt ind (eller dem i starten er kørt ind, hvis der er tale om overlapning pga. markering af eksportering i netbanken).

Kun under import i Bankoversigten har de garderet sig mod dubletter. Og det gør bare, at E-conomic kun er til de bogholderi-uddannede og ikke til de små selvstændige. De skal gå over til Dinero eller Billy.
Jeg er ikke helt enig.
Hvis du opretter to leverandørfaktura, hvor leverandøren og fakturanummer stemmer overens, så vil systemet advarer mod, at disse er ens.

Problemet er som jeg har beskrevet i mit svar, at når der benyttes SmartInbox, så er det ikke sikkert man kommer til valideringen, da det skridt ved at oprette posteringen kan springes over :)
Er det ikke bare at I vedtager internt at dubletter ikke må finde steder nogle steder, når I programmerer noget nyt.

Det kunne være dejligt hvis E-conomic var bedre til at blokere med at køre dobbelt ind - helt generelt.
Den her er jeg FULDSTÆNDIG enig i
Hej Jimmy og Jens :)

Jeg har snakket lidt frem og tilbage med de personer, der har ansvaret for vores Smart Inbox.
De er enige med os i, at dette er et problem, der er værd at kigge på. De har dog andre punkter i forhold til Smart Inbox, som kommer før dette og det betyder også, at der ikke på nuværende tidspunkt er lagt en plan for, hvornår der skal kigge på dubletter.
Jeg vil derfor for nu sætte forslaget som implementeres ikke indtil jeg har et mere konkret svar til jer.
Jeg har ideen noteret i vores idebank og den er givet videre til de personer, der sidder med det, så ideen lever herinde. Den har bare lidt lange udsigter.
Hej Jens og Jimmy :)

Vi har nu udbygget, så det er muligt at kunne se om en leverandørfaktura har vores oprettet før ud fra fakturanummer og leverandør.

Der vil komme en rød tekst, hvor der står, at dette har været registreret før.

Jeg håber det kan hjælpe og jeres kunder med at undgå fejl i brugen af smart inbox.

Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)