Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SmartInbox: Trække PDF filer ud af links

+1
Hej Eco :-)

Dinero og andre regnskabssystemer synes at det er smart at sende et link til folk, som de skal klikke på, for at kunne få deres regning.

Det er usmart mht. SmartInbox, fordi SmartInbox ikke trækker noget ud af download-links. Kan I udbygge i den retning, så man er fri for at skulle mellemlande fakturaer fra Dinero og andre på ens eget skrivebord, før man kan sende det videre til SmartInbox?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)

1 Svar

Hej Jens :)

Jeg har snakket med vores udviklere på SmartInbox. Det er ikke umiddelbart en funktion der er vil blive arbejdet på. Derfor vil jeg afvise forslaget til at starte med. Hvis vi skulle opleve en større efterspørgsel på denne funktionalitet, så vil jeg prøve at bringe emnet op igen, men vi har en del forslag på SmartInbox, så denne vil ikke være noget vi går videre med.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Øv :-(

Det vil så lige sige, at alle fakturaer, som sendes fra Dinero og andre regnskabssystemer, som sender links frem for PDF-filer vedhæftet emailen, kan SmartInboks ikke samarbejde med.

Hvor mange firmaer er det lige at Dinero har? Lad mig lige tjekke: 141.340 firmaer

Dvs. sige at 141.340 firmaer, som SmartInbox ikke kan modtage fakturaer fra automatisk.

Når 3. parts software, som var der før, SmartInbox kan gøre det, så kan jeres vel også udbygges i den retning.

Det er jo bare at lade jeres system besøge dinero-linket og trække indholdet hjem og gemme det som en PDF, hvis indholdet er en PDF.

Jeg kan godt se pointen i, at jeres system ikke skal besøge alle links, men I kan jo lave en postivliste over de links som gerne må besøges f.eks. Dinero-download linket.

Dinero skifter jo ikke væk fra deres måde at gøre det på, fordi ved at klikke på download-linket, så kan man inde i Dinero se, at personen har læst fakturaen (og så kan man ikke påstå at man ikke har modtaget den). Det er smart, men det er meget usmart at SmartInboks ikke samarbejder med det.

Det er ret let at udbygge og det gør en stor forskel for os, som gerne vil automatisere.

Både Dinero og E-conomic er ejet af samme firma, så det ville være nærliggende at I lige talte lidt sammen og begyndte at samarbejde lidt på omtalte område frem for at modarbejde :-)

Blot et godt råd til jer - og i mens kører vi andre videre med manglede automatik i SmartInbox. Eller vi går tilbage til FakturaImport eller FakturaFil eller en af de andre udmærkede 3. parts systemer.

SmartInbox skal jo samlet set være bedre end dem (eller som det mindste have ambitionen om blive det) ellers giver det ikke så meget at anvende SmartInbox.

Helt klart lave nogle logins hos 3. parts systemerne på området og se hvad som faktisk allerede kan lade sig gøre.

Jeg er ked af det på vores eco-kunders vegne, at vi bare afviser at samarbejde med Dinero om at gøre det nemt fremover.
Hej Jens :)

Jeg kan sagtens se ideen i det du siger, når du henviser til Dinero, og du har helt ret i, at vi er under Visma, så vi er ejet af samme firma.

Nu vægter du tungt på denne del med Dinero sender som link. Hvordan er det nu med Dinero og de faktura de sender ud? Lad mig tjekke: Man kan også godt sende som PDF ;)
Men spøg til sige. Det var blot en lille bemærkning herfra.

Derfor er der mulighed for at ønske, at ens leverandører som benytter Dinero kan sende via PDF.

Jeg kan dog sagtens se uden omkring det og give dit ret i, at det ville være optimalt, hvis man kunne modtage dem via link.
Jeg vil dog altid hellere være ærlig og da jeg vendte denne problemstilling med vores PO (produkt ejeren) af SmartInbox, så var det ikke noget han ville tage med lige nu.

Jeg vil dog gerne prøve gemme ideen og når de er kommet et lille stykke videre med andre forbedringer af SmartInbox, så vil jeg prøve at hive den frem igen. Her er henvisning til Dinero et oplagt argument.

Indtil videre vil jeg dog fortsat lade forslaget stå som implementeres ikke.

Hilsen Jesper Mieritz.
Det er super :-)