forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SmartInbox: Trække PDF filer ud af ZIP filer?

0
Hej eco :-)

Nogle af vores eco-kunders leveradører synes at det er smart at zippe fakturaerne ned og sende dem i en zip-fil til deres kunder. Det er relevant for de leverandører, som sender mange fakturaer.

Desværre trækker SmartInbox ikke PDF-filer ud af zip filer, men kan I udbygge i den retning, så eco-kunderne er fri for at skulle mellemlande filerne på eget skrivebord?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 20 Aug, 2017 i Forslag » Indscanning af Jens Kirk (7,980 points)

1 Svar

Hej Jens :)

Det er som udgangspunkt ikke en del af planerne for SmartInbox som tingene er nu.

Jeg kan godt se det giver en ekstra arbejdsgang, at skulle gemme dem ned først. Når først de er gemt ned kan du dog godt trække flere PDF'er over i Inbox'en, så du slipper for at gøre det en af gangen.

Ideen i at kunne trække en zip fil over er sådan set god nok, men vi har flere forbedringsmuligheder på SmartInbox og der er andre forslag, som vi vil kigge på først. Det er blandt nogle af de mange forslag du har kommet med.

Jeg noterer dog ideen ned, da vi hurtigt kan blive enige om, at det ville være nemmere, men for at give dig en forventningsafstemning til at starte med, så er det ikke lagt ind i planen.

Når vi kommer længere i processen kan det være denne ide tages op igen, men indtil videre vil jeg sætte det som implementeres ikke.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
ok :-)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”