SmartInbox: Mister indtastede tegn i titlen når den hele tiden autogemmer

+2
Hej :-)

Man kan ikke få lov til at ændre eller udfylde en titel i SmartInbox på et bilag uden at man skal tilbage og indsætte et tegn, som den ikke tager ind, fordi jeres system gemmer tegn for tegn auto-gemmer og kommer til at konflikte med ens indtastning. Og det gør, at den ofte "æder" et tegn, som man så skal tilbage og indtastet igen, hvis man kan, fordi det kan også blive ædt. Og så må man prøve igen og så virker det måske.

Det er lidt belastende.

Jeg har set det på flere computere og ved flere bogholdere. Der er ikke tale om "dårlige tastaturer". Som programmør kan jeg sige at fejlen er reelt. Jeg kan evt. lave en video med det, hvis I ikke kan opleve den.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 7 Aug, 2017 i Forslag » Bilagshåndtering af Jens Kirk (7,980 points)
status opdateret 17 Aug, 2017 af Jesper Mieritz

2 Svar

Enig, det sker af og til - og er temmelig træls
besvaret 9 Aug, 2017 Forslag af ClausW (390 points)
Hej Jens :)

Hvis dette sker, så er det helt sikkert noget vi skal kigge på. Du må meget gerne sende en video til info@e-conomic.dk att. Jesper Mieritz, så skal jeg nok se på det.

Jeg kan ikke umiddelbart genskabe det, men det kan være jeg har misforstået, hvordan du gør.

Så meget gerne sende en video. Det vil helt sikkert hjælpe mig! :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 17 Aug, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Flere bogholdere har klaget til os om det (vi er 3. part udvikler til jer). Og jeg har selv oplevet det på forskellige computere.

I har et JS-script som stjæler tegnene, fordi den auto-gemmer per indtastet tegn.

Jeg har en travl dag, så jeg får ikke tid til at lave en video, men fejlen er reel og ses via Chrome browsere. Den kan omgåes ved at blive ved med at teste det tegn, som bliver ædt.
Hej Jens :)

Det er selvfølgelig forståeligt, hvis du har travlt.
Jeg har dog vendt det du har skrevet med vores udviklere. De har vendt tilbage og spurgt om du på et tidspunkt kan finde tid til at genskabe det i mens du har console åben på din browser?

Hvis du ikke har tid, så er det jo ærlig sag. Vi ville dog sætte pris på, hvis du på et tidspunkt har mulighed for det.
Hej Jesper :-)

De må gerne ringe til mig på 54 62 54 21 (tast 4 for mig).

Jeg har set fejlen på forskellige computere i Chrome browseren.

Jeg har set fejlen så sent som i går hos endnu en kunde.

Fejlen er reel, men de fleste bander nok bare lidt og taste det mistede tegn ind igen og indrapporterer det ikke, fordi de tror at det er deres tastatur, som fejler. Hvilket jeg også troede lige i starten hos mig selv indtil jeg kunne se i min JavaScript consol at browseren var på overarbejde ;-)

I har en JavaScript listener, som som er alt for heftig og gemmer ved hver eneste værdi-ændring af titlen på SmartInbox-bilaget frem for f.eks. at gemme, når fokus går ud af feltet (og personen er gået videre til næsten felt).

Det er kun jeres titel-felt, som gør det. Der er ikke problemer med de andre felter.

Du må gerne informere udviklerne om det. De bør kunne se det, fordi jeg kan se det hver gang jeg åbner en chrome browser hos en kunde. Jeg har ikke testet i andre browser. Jeg kan ikke forstå at jeg er den eneste, som har indrapporteret fejlen.
Her er videoen som dokumenterer fejlen:
Hej igen Jens :)

Mange tak for det uddybende svar og video.
Jeg er leget videre med det og det samme skete også for mig. Der er helt sikkert noget at kigge på her.

Jeg tager fat i vores teknikere igen i næste uge. De er allerede smuttet på weekend. Afhængigt af, hvad de siger, så vil jeg måske prøve at fange dig i næste uge. Du skal i hvert fald have tak for tilbuddet om at ringe.

Rigtig god weekend :)
En lille opdatering herfra.
Jeg har nu vist hele sagen til dem, der skal rette den. Umiddelbart var hun enig i, at det havde noget at gøre med, hvordan den hele tiden gemmer, men hun ville kigge lidt nærmere på det.

Problemstillingen vil blive oprettet som en fejl inde hos os og jeg sætter derfor forslaget som planlagt.
Det vil altså sige, at der ikke endnu er en løsning på vej, men vi erkender problemet og det er noget vi får kigget på.
Super :-)

Det er ca. hver 4 tegn, som den spiser. Jeg har oplevet det hele weekenden mens jeg har bogført moms for mit eget firma.
Jeg oplever det meget tilfældigt, hvornår den gør det, men det er helt sikkert en reel fejl.

Uden at vide, hvad der sker bagved så ligner det i min verden, at det sker, hvis der taste lidt langsomt, og man så taster lige det øjeblik den gemmer. På den gemmer den det, der står på linjen og derfor springer tilbage til det den lige har gemt, hvilket er gemt uden det nye tegn.

Jeg vil dog sige, at det blot er en observering af en, der ikke har de mest tekniske briller på. Ikke desto mindre, så er det et problem som vi skal kigge på :)
Hej Jens.

Teknikken har nu kigget på dette. Det ligner umiddelbart, at det virker når jeg tester det, men jeg vil selvfølgelig gerne have det bekræftet af dig.

Er det noget du har oplevet inden for den sidste uge? :)