SmartInbox: Gøre faktura dato til en sorter-bar kolonne

+3
Hej :-)

Som det er lige nu, så er SmartInbox ikke til megen hjælp for at overskue hvilke faktoraer, bilag mv. som først kom ind i firmaet, men hvis der laves en kolonne ved navn faktura dato (eller kvitterings dato), som så gøres klikbar / sorter-bar, så kan man simpelthen sortere bilgene efter faktura / kvitterings-dato. Dato skal jo så bare trækkes ind der.

Datoen for selve importen er ikke meget værd, men det er den eneste dato, som man kan sortere efter.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Bilagshåndtering af (8k points)
Helt enig!

2 Svar

Det ville være en rigtig rar funktion at få med
Forslag af (390 points)

Hej Jens og tak for alle de forslag til vores SmartInbox. Det er en fornøjelse du er så engageret i vores nye modul.

På mange af dine andre forslag har jeg svaret med, at vi allerede havde dem på listen. Dette forslag har vi dog ikke noteret, så er der noget nyt vi kan kigge på!

Jeg kan godt se sortering ikke er så avanceret i vores SmartInbox. Jeg vil dog sige, at dette er en funktion henne i boldgaden jeg ville kalde "nice to have". Det skal man selvfølgelig heller ikke undervurdere. Det er tit sådanne små funktioner, som er med til at skabe et bedre og mere intuitivt program.

Derfor vil jeg gerne tage dit forslag med videre til listen, men samtidigt vil jeg sige, at dette ikke er en funktion du skal forvente bliver lavet i første omgang. Jeg vil derfor sætte forslaget som implementeres ikke, hvilket skyldes, at den vil lande så langt nede i bunken af alle de andre gode forslag vi har, at jeg ikke engang tør gætte på tidshorisonten for implementering.

Jeg kan ellers godt følge dig, men jeg vil hellere melde klart ud fra start.

Endnu engang tak for alle dine forslag. Det er virkelig noget vi sætter pris på smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.2k points)
Alle, som har arbejdet lidt med SmartInbox vil sige, at det er et "must have" og ikke blot "nice to have". Det vil være så nemt for jer at gøre det, fordi I allerede har faktura-datoen på alt det, som blev auto-genkendt korrekt.

Ellers sidder man og leder frem og tilbage og skal pludseligt til at passe på i hvilken rækkefølge med læsser tingene ind i SmartInbox.

FakturaImport og FakturaFil har mulighed for det og så kan I jo også :-)

Jeg kan ikke anbefale SmartInbox til andet end små firmaer, før der er mulighed for at sortere på faktura-datoer.
Hej Jens og tak for en tilbagemelding :)

Jeg må jo indrømme, at det blot var min vurdering af funktion. Derfor tager jeg det også seriøst når du siger det er et "must have". Det er trods alt jer brugere, der kan vurdere det bedst.

Indtil videre har jeg kun hørt om dette gennem dit indlæg. Vi må dog også være fair og sige, at der har været opbakning til indlægget, og denne feedback er også givet med videre.

Jeg vil stadig sige, at der er andre funktioner vi har mere efterspørgsel på, så denne vil ikke komme i top af prioriteringen.
Hvis andre kunder mener det samme, så vil jeg anbefale at gå ind og bakke omkring indlægget. Jo flere der stemmer, jo højere vil det prioritet!

Hilsen Jesper Mieritz.