Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forslag til SmartInbox: Gøre bestemt kassekladde til standard

+5
Hej :-)

Det kunne være dejligt, at vi kunne vælge en bestemt kassekladde som tingene skulle ryge ind i. Vil I udbygge det?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)
lukket af 🔒

Hej Jens :) 

Vi har lavet en forbedring til Smart Inbox, som kan hjælpe dig her. 

Førhen ville rækkefølgen af kassekladder være afhængig af, hvornår de enkelte kladder var oprettet. Det har vi nu ændret, så det er den aktuelle rækkefølge som findes under regnskab. 

Det betyder du nu kan bestemme, hvilke kladder, der skal prioriteres først. 

Jeg håber det hjælpe dig. Rigtig god dag :)

 

1 Svar

Hej Jens :)

For lige at være helt sikker, så kan man godt aktivt vælge hvilken kassekladden der skal overføres til, hvis du skulle have overset dette.

Jeg tænker dog, at det du mener er, at man skal vælge en kassekladde, som der fast skal overføres til. Altså så man slipper for at skulle tage stilling hver gang.

Dette er punkt vi har på listen. Den står til, at vores udviklere skal kigge på en løsning på problemet. Det er dog ikke noget de endnu er begyndt på, så den er ikke øverst på listen. Jeg vil gå ind og tilføje, at der nu har været endnu en forespørgsel på dette.

Hvis jeg har misforstået dig, så må du meget gerne rette mig, ellers vil jeg sætte forslaget som planlagt :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Ja, nemlig at en kassekladde vælges fast. Super godt at det kommer, så vi slipper for huske at klikke på kassekladden hver gang (hvilket man desværre glemmer og ikke kan flytte det over til den anden kassekladde og må tage den om).