Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betaling med kredtikort

0
Hej.

Vi har en del kunder der betaler med div. kreditkort - hvor pengene bliver holdt tilbage nogle dage/uger før vi får dem på kontoen. Jeg vil gerne oprette en konto hvor jeg bogfører de betalinger. Så jeg kan holde styr på dem indtil de kommer i banken.

Mit spørgsmål er så hvor i kontoplanen skal jeg opretter sådan en mellemregningskonto?
lukket
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (190 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Steffen

Tak for dit svar. Jeg har været inde og kigge på den nye funktion I har lavet.  
Men det passer ikke helt i forhold til det jeg skal bogfører. Da jeg bogfører i kladden og ikke i debitor. Så derfor vil jeg gerne oprette en ny konto hvor jeg kan bogfører de betalinger på. Men er i tvivl om hvor i kontoplanen jeg skal oprette den nye konto.


Mvh
Benedicte
Bogføringshjælp af (190 points)
valgt som bedste svar af
Hej,

Vi har faktisk fornyeligt lavet en funktion, som gerne skulle hjælpe med at holde styr på det - således smider man det ind på en debitor så man kan afstemme det løbende.

Måske det ville hjælpe dig at tjekke vores hjælp, med hvordan webshops kan styre kreditkort. - http://wiki.e-conomic.dk/indstillinger/webshop-kreditkortbetaling

Jeg skal ærligt sige jeg har ikke siddet med det i praktisk, så den erfaring vil jeg desværre ikke kunne hjælpe dig med - jeg har dog snakket med flere kunder som synes det var en god løsning.

Jeg håber det lykkedes.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af (152k points)