Indkøb af varer via varenummer med tilknyttet leverandør(er)

+1
e-conomics mangler et link mellem varer (varenummer) oprettet i lagermodulet og bestilling af varer hos den pågældende vares leverandør (leverandør nummer).

Det er derfor ikke muligt at sætte en indkøber til at indkøbe varer via varenummer, hvis indkøberen ikke ved hvilken leverandør der leverer varen. hvis man bare har 100 forskellige varer kan det være rigtigt svært, at huske hvilken leverandør de skal købes hos. (læs: ikke muligt)

Det ville være helt optimalt, hvis man kunne have flere leverandører på samme vare( (i en rulle menu) (som måske kunne vise både leverandør og kostpris hos den pågældende leverandør, så man kunne vælge den billigste))
i Forslag » Lagerstyring af (150 points)
status opdateret

3 Svar

Hej JKM

Vi har en bestillingsapp til e-conomic, der bla. sammenkæder eget varenummer med leverandørens varenummer samt hvilken pris der er aftalt mv.

Hertil kommer at app´en kan udskrive bestillingslister på baggrund af oprettede genbestillingspunkter.

Efter dannelse af listen samles samles de enkelte varelinier i forhold til den leverandør man vil indkøbe varerne hos.

I forbindelse med bestillingen kan man medsende dokumenter enten billeder eller beskrivelser.

Endelig kan app´en kombineres med portalleverandør, hvor indkøbsordren sendes som et krypteret link til leverandør, hvoirefter han kan åbne linket og indlæse ordren mv.

Er du interesseret i at høre mere så ring 7025 7600 eller sendt en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)

Hej Ole 

 

Tak for indlægget. 

 

Det er korrekt, at e-conomic' lagermodul er en simpel form for lagerstyring hvilket betyder, at i forhold til det du efterspørger, så er det ikke en funktion vi har standard og det er heller ikke noget der ligger i vores udviklings roadsmap for tillægsmodul lager.

 

Nu kan jeg se, at en af vores partnere - itnvsion - har udviklet en app (integration til e-conomic), som kan løfte dette, så tag gerne en snak med dem. Alternativt, så vil jeg kigge på vores Visma Business løsning som er en komplet ERP løsning med avanceret lagerstyring. 

 

Grundet, at vi har alternative løsningsforslag til at imødekomme dit ønske så vil jeg markere dette indlæg med "implementeres ikke" 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)
opdateret
Det har Mamut E5 haft som standard i mange år, måske skulle e-conomic kopiere den løsning da i nu har til huse i samme bygning. Vi har 300.000 varianter som Mamut holder styr på.
Forslag af (140 points)