forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indkøb af varer via varenummer med tilknyttet leverandør(er)

+1
e-conomics mangler et link mellem varer (varenummer) oprettet i lagermodulet og bestilling af varer hos den pågældende vares leverandør (leverandør nummer).

Det er derfor ikke muligt at sætte en indkøber til at indkøbe varer via varenummer, hvis indkøberen ikke ved hvilken leverandør der leverer varen. hvis man bare har 100 forskellige varer kan det være rigtigt svært, at huske hvilken leverandør de skal købes hos. (læs: ikke muligt)

Det ville være helt optimalt, hvis man kunne have flere leverandører på samme vare( (i en rulle menu) (som måske kunne vise både leverandør og kostpris hos den pågældende leverandør, så man kunne vælge den billigste))
spurgt 14 Jun, 2017 i Forslag » Lager af Ole JKM (150 points)
status opdateret 29 Jun, 2017

3 Svar

Hej JKM

Vi har en bestillingsapp til e-conomic, der bla. sammenkæder eget varenummer med leverandørens varenummer samt hvilken pris der er aftalt mv.

Hertil kommer at app´en kan udskrive bestillingslister på baggrund af oprettede genbestillingspunkter.

Efter dannelse af listen samles samles de enkelte varelinier i forhold til den leverandør man vil indkøbe varerne hos.

I forbindelse med bestillingen kan man medsende dokumenter enten billeder eller beskrivelser.

Endelig kan app´en kombineres med portalleverandør, hvor indkøbsordren sendes som et krypteret link til leverandør, hvoirefter han kan åbne linket og indlæse ordren mv.

Er du interesseret i at høre mere så ring 7025 7600 eller sendt en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 14 Jun, 2017 Forslag af Per Holm Pedersen (18,020 points)

Hej Ole 

 

Tak for indlægget. 

 

Det er korrekt, at e-conomic' lagermodul er en simpel form for lagerstyring hvilket betyder, at i forhold til det du efterspørger, så er det ikke en funktion vi har standard og det er heller ikke noget der ligger i vores udviklings roadsmap for tillægsmodul lager.

 

Nu kan jeg se, at en af vores partnere - itnvsion - har udviklet en app (integration til e-conomic), som kan løfte dette, så tag gerne en snak med dem. Alternativt, så vil jeg kigge på vores Visma Business løsning som er en komplet ERP løsning med avanceret lagerstyring. 

 

Grundet, at vi har alternative løsningsforslag til at imødekomme dit ønske så vil jeg markere dette indlæg med "implementeres ikke" 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Jun, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,970 points)
opdateret 29 Jun, 2017
Det har Mamut E5 haft som standard i mange år, måske skulle e-conomic kopiere den løsning da i nu har til huse i samme bygning. Vi har 300.000 varianter som Mamut holder styr på.
besvaret 31 Aug, 2017 Forslag af Lennart Gustavsen (140 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”