forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tekstlinie på faktura lavet i app'en

0
1. linie på vores fakturaer er altid en tekstlinie med beskrivelse af evt. adresse og hvad der er udført. I app'en er det bare ikke en mulighed, for der skal være varenr., antal og beløb ud for alle linier.

Det ser dog ikke særlig proff ud, så vil høre om der ikke er andre der mangler dette, og om det evt. er noget E-conomic overvejer at implementere?
spurgt 23 Maj, 2017 i Forslag » Fakturalayout af Dorthe Larsen (270 points)

2 Svar

Hej Dorthe 

 

Tak for dit indlæg. 

 

Som jeg læser dit forslag, så ønsker du at tilføje en meddelelse til dine kunder med en beskrivelse af adressen og det udførte arbejde. Der kan jeg glæde dig, at det allerede er en funktionalitet i vores salgsapp. 

 

Når du opretter fakturaen --> tilføjer kunden --> ruller ned under totalbeløbet, så kommer der en knap der hedder - noter - som referere til overskrift, tekst 1 og tekst 2 feltet på din PDF faktura. 

 

Der kan du tilføje de beskrivelser du har behov for og afslutningsvis tryk på --> vis PDF så kan du vurdere om placeringen af teksten er korrekt ellers har du mulighed for at tilpasse dit design og layout. hvis du logger ind via en pc/mac. 

 

Er det en løsning der kan fungere for dig? :-) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Jun, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,970 points)
opdateret 9 Jun, 2017
Hej Simon.

I de felter har vi noget midlertidig tekst stående, så det vil ikke virke for os i øjeblikket.

Vi skriver normalt teksten på linie 1 på faktura, og vil foretrække at den fortsætter med det. Vi må bare nøjes med at lave fakturaer via Internettet indtil videre, men jeg vil da gerne høre hvis muligheden bliver tilføjet i app'en på et tidspunkt.

Mange hilsner Dorthe.
besvaret 14 Jun, 2017 Forslag af Dorthe Larsen (270 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”