Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Postering af importmoms

0
Hej jeg er i tvivl hvordan vi postere den importmoms som vi får fra Skat af de vare som vi impotere fra Australien, vi er importregisteret.

da vi jo betaler momsen(fra importen specifikationen fra skat) over Momsregnskabet, skal vi jo gerne skrive momsen ind i E-conomic for ikke at betale momsen 2 gange ?

på forhånd tak for svaret.

Jan
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (120 points)

2 Svar

Hejsa,

så vidt jeg ved er proceduren følgende:

SKAT udsteder ikke længere importspecifikationer, når virksomheder importerer varer fra 3.-land. Virksomhederne skal i stedet selv beregne importmomsen (og foretage fradrag som købsmoms i det omfang varen bruges til momspligtige formål)

Importmomsen anføres i rubrikken ?moms af varekøb i udlandet? ? øvrigt sammen med køb af varer fra andre EU-lande.

Importen skal ikke anføres i rubrikkerne A, B eller C.

De bedste hilsner

Patricia Ottzen
Rezults
Bogføringshjælp af (4.2k points)
Det er muligt, at Skat ikke længere udsteder Importspecifikationer, men de udsteder Toldvæsenets sikkerhedsordning, som stort set er det samme. Af denne specifikation fremgår, hvilket beløb der skal medtages på momsangivelsen.

Er der ikke en mulighed for, at man i e-conomic kan indtaste dette beløb et sted, så man husker at få alle specifikationerne med til moms?

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Bogføringshjælp af (15.8k points)