Tilføje varelager fra gamle system

0
Jeg er gået fra Summa til Economic. Da jeg havde en grueligt masse fejl i mit Summa, så har jeg ikke valgt at flytte noget over fra det Summa til Economic. Men de varer jeg havde fra 31/12-16 skal jeg have ført over i mit system.

Men hvordan gør jeg dette. Det kan ikke være rigtig jeg skal lave en faktura med varenummer i for så at kreditere fakturaen uden om varenummeret ?
i Spørgsmål » Lager af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nikolej 

Tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

Det lyder til, at du gerne vil "starte" dit lager i e-conomic og du derfor bruger tillægsmodulet "lagerstyring"  - Vi har en guide på vores e-copedia der viser hvordan du skal "åbne dit lager" 

Kort sagt så skal du sørge for, at du finansmæssigt har bogført din primo varelagerværdi ind og derefter skal du anvende funktionen "lagerregulering" til, at tilføje varelagerets værdi med både stk og enhedspriser. 
Du kan får lige et link til guide: Lageråbning - Indlæs varelageret

Tag et kig i guide og vend gerne tilbage om det giver mening for dig - Hvis du har flere spørgsmål må du endelig vende tilbage. 
Hvis det direkte spørgsmål i hvordan du henter det fra summa kan du enten kontakte Summa's support eller også stille spørgsmålet til mig her også vil jeg tage fandt i mine kollegaer fra Summa. 

Jeg ser frem til, at høre fra dig. Du må have en rigtig dejlig aften smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)
Spændende! Godt svar - det kan bruges til mine sider http://h2interaction.dk og http://batterikampagnen.dk så super!
Det er super godt, at høre!

Du må endelig vende tilbage hvis der er mere jeg kan gøre for dig :-)