Fakturafil og vareleverandørfaktura

0
Hej e-conomic

Vi er begyndt at bruge Fakturafil til indlæsning af fakturaer.

Vi benytter både kassekladde og vareleverandørfaktura til bogføring.

Der er et problem med afløftning af dato i varelev. fakturaerne, da det er datoen for den dag man indlæser til e-conomic der bliver skrevet i datofeltet og ikke den dator, der er aflæst på fakturaen af Fakturafil. Kunne I være søde at ændre dette snarest.

Dernæst ville det være dejligt om pdf-filen med fakturaen som bliver indlæst, kunne hænge samme med de indlæste data og havne på bilaget i stedet for “i ubehandlede” i indscanningsmodulet.

 

vh. Nina
i Forslag » Lagerstyring af (640 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Ninasmiley
Det er rigtig spændende i er gået i gang med faktura-fil. Så bliver der automatiseret på faktura fronten.

Lige i forhold til de problemer / ønsker du har til fakturafil så er det ikke os herinde der kan tilrette dem. Det er fakturafil som står for deres integration til e-conomic.
Det lyder til i forhold til dato udfordringen, at der må være skrevet lidt forkert i deres kode så den ikke sætter denne dato ind. 

Det samme med selve pdf-filen – Det ligger i fakturafil også har de lavet en integration til e-conomic. De skal derfor også bestemme + i sidste ende lave de forbedringer du har til den løsning.

Så jeg håber du vil kontakte FakturaFil så du kan få udbedret fejlen med datoen og måske udbygget systemet til, at smide pdf’en med over. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Ok - Fakturafil har en anden udgave af dette svar idet han mener det er e-conomic, der ikke vil åbne op for funktionen ;)
Men jeg videresender dit svar til Fakturafil - så må I gerne tage en dialog om hvordan det bliver løst.
Tak.
Hej Nina
Tak for din kommentar tilbage :-)

Det kan være, at det er fordi vi måske ikke har det tilgængeligt i vores API - Jeg er ikke sikker på det da jeg ikke helt er tekniker :-)

Du må meget gerne både få FakturaFil til, at kontakte vores API support (hvis de ikke allerede har været i kontakt) api@e-conomic.com

De må også meget gerne skrive til mig på  info@e-conomic.dk  ATT Andreas Polk

Så vil jeg også forsøge, at undersøge nærmere fra min side.

Med venlig hilsen
Andreas :-)
Hej - ja - det er noget med API'en i hvert fald (hvad jeg har fået at vide). Jeg ved at der er kontakt mellem "jer", så jeg håber blot at e-conomic vil være behjælpelig med at "åbne op" for de felter, der skal bruges. Har skrevet lidt med jer om det på mail - men savner en løsning, så vi kan komme videre.
/Nina
Se venligst mit svar øverst i tråden.

Med venlig hilsen

Michael Olsen
Fakturafil.dk
Det er en begrænsning i e-conomic's API der betyder at man på vareleverandørfakturaer (Lagerstyringsmodulet) ikke kan angive fakturadato, forfaldsdato, betalingsinformation, m.m.

Se evt. https://api.e-conomic.com/secure/api1/economicwebservice.asmx?op=CurrentSupplierInvoice_CreateFromData

Vi har flere gange været i dialog med API teamet om at få åbnet for dette og man har indikeret at en løsning kunne være på banen i løbet af slutningen 2016. Det ville være fantastisk hvis I kunne få opprioriteret dette, da det kan hjælpe rigtigt mange at vores kunder som bruger Lagerstyringsmodulet.

Med venlig hilsen

Michael Olsen

Fakturafil.dk
Forslag af (140 points)
Hej Michael
Mange tak for uddybningen -

Det er super godt i har været i dialog med API teamet. Jeg vil også bringe det videre herfra og se om det kan være med til, at opprioriteret det.

Med venlig hilsen
Andreas
Hej Nina og fakturafil :)

Jeg kan se der ikke er blevet svaret og vi skylder jer derfor en afklaring.

Vi har vendt den internt med vores API, og i har fuldstændig ret i, at det er vores API, som ikke kan håndtere jeres efterspørgsel.

Det er desværre ikke noget vi vil forbedre på nuværende tidspunkt. Vores API team har meget travlt med at lave om i hele vores API.

Uden jeg er ekspert, så kigger vi på det, der hedder REST API og vores fokus er lagt på den. Hvis disse felter bliver afdækket kommer det først lidt ude fremtiden. Derfor vil jeres forespørgsel blive afvist på nuværende tidspunkt.

 

Men mange tak for forslaget og for de ydeligere forklaringer af problemet.

Rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.1k points)
Hej - ok - kan ikke sige at jeg er ret tilfreds med det svar. Men alligevel tak for at I tog jer tid til at svare på det. Jeg håber meget I vil genoverveje det, men ved også godt (fra tidligere korrespondencer) at I ikke opprioriterer lagermodulet. Så det er jo ærgerligt for os der gerne vil bruge det og har brug for automatisering.
/Nina
Hej Nina :)
Det er skam helt okay ikke at være tilfreds. Jeg kan godt se det fra jeres side.
Jeg håber der kommer en bedre løsning, når vores API team er færdige med vores REST API, men indtil da kommer der som sagt ikke til at ske noget.