Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




importskabeloner i superkladde

0
Efter i er ved at lukke summa summarum ned, er det naturligt for mig at vælge e-conomics.

jeg luger på jeres superkladde, da tastearbejdet foregår væsenlig hurtigere, end i den daglig kladde.

Men jeg ser det, som næsten en umulighed for mig at bruge, da man ikke kan have forskellige  importskabeloner, i superkladde, som det er muligt i daglig kladde.

jeg ved dette også er et ønske for revisorer.

er det muligt om i vil overveje den mulighed, da jeg importerer 5 forskellige csv filer ugenligt,

og repræsentere 5 aftale numre, vil det virkelige lette mit arb.

på forhånd tak

vh michael
i Forslag » Bogføring af (140 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Michael
Tak for dit indlæg her på vores forum smiley

Det er ikke et område vi har i planen, at udvide på. Jeg er nu heller ikke helt sikker på, at det er så umuligt, at anvende importen alligevel i superkladden – Der kunne jeg godt tænke mig, at høre lidt nærmere om dit tilfælde.

Disse  forskellige filer – er de forskellige i forhold til hvilken virksomhed? Og derved aftale nr. i e-conomic?

Superkladdens import funktion husker importens opsætning (kolonne valg osv.) fra sidste gang du importerede i den specifikke kladde i superkladden på den aftale.
Der kan være et scenarie hvor der lige mangler en enkelt kolonne men det løses ved, at lynhurtigt tjekke, at det ser rigtigt ud – som jeg også ville gøre med en import skabelon.

Det betyder, at hvis du har en aftale hvor du skal have importeret 5 forskellige filer så kan du faktisk komme udenom import udfordringen ved, at have 5 særskilte kladder til hver deres formål i superkladden.
Er det forskellige aftaler vil det være hver kladde på hver aftale som husker hvad du sidst har gjort lige netop her.
 

Det giver dig ikke de egentlige import skabeloner men at du faktisk som oftest blot skal tjekke om det står korrekt og måske rette et enkelt felt også importere posteringerne. 

 

Hvis det er filer udelukkende fra en bankkonto og med dato, beløb og tekst så kan du anvende vores bankafstemnings import (som har importskabeloner) og fra bankafstemningen overfører til superkladden.

Jeg flytter dit indlæg hen til forslag og sætter det som implementeres-ikke da vi ikke kommer til, at arbejde videre med det.
Jeg hører stadig rigtig gerne fra dig om hvilken situation det er helt præcist med disse 5 forskellige filer for, at kunne hjælpe dig bedst muligt videre så du kan se om det vil fungere for dig.

 

Endnu engang tusinde tak for, at du delt dit forslag her på vores forum 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)