Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Tidsregistreringsapp til Android

0
Hej.

Hvad er planen omkring at levere tidsregistreringsappen til Android?

Hilsen

Johnny
i Spørgsmål » Projektstyring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Johnny

smiley
Det er ikke planlagt inden for nærmeste fremtid, at levere tidsregistreringsappen til Android og er i hvert fald ikke planlagt her i 2017.

Den ligger på listen hos vores mobil team men som en der ligger senere og som skal besluttes hvornår det skal prioriteres.

Som jeg har forstået det er prioriteten i øjeblikket med vores Android apps at få salgsappen ”up-to-date” med vores Iphone salgsapp.

Så vi kigger nok i hvert fald frem mod 2018 som det ser ud nu.
Lige i forhold til tidsregistrering så har vi vores gode samarbejdspartner Intempus – som har en glimrende løsning som har flere muligheder og heriblandt en app i Android (Google play)
Du kan tjekke løsning ud her


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)
Jeg bruger Xperttimer.
Den kører som en drøm og kan det hele.
Jeg har brugt den flere år.
Spørgsmål af (260 points)