Mulighed for ændringer i layout til lagerflytningsbilag

0
Vi sender ofte varer fra eget lager til vores grossister (uden umiddelbar fakturering), hvor vi anvender metoden lagerflyt. Dog ville det i den forbindelse være virkeligt rart med et bilag, der rent faktisk kunne anvendes som en form for følgeseddel, men det automatisk genererede lagerflytningsbilag indeholder utroligt få informationer (samt - for os - irrelevante overskrifter såsom til variant og fra variant).

Jeg håber derfor det kunne være en mulighed at oprette layout for lagerflytningsbilag, ligesom man selv kan ændre layout for faktura, ordresedler, mv., så der kunne inkluderes flere relevante oplysninger for ens egen virksomhed/for modtageren.
i Forslag » Lagerstyring af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Inéz
Tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på forum smiley
 

Jeg kan godt se, at lagerflytnings bilaget ikke er særlig anvendelig til en egentlig følgeseddel. Det er et internt bilag som er muligt, at gemme ned og ikke tiltænkt, at det skal anvendes som en følgeseddel.
Vi kigger derfor heller ikke på, at det skal være muligt, at ændre i layoutet – I og med det er et internt bilag oplever vi, at det er få som vil kunne gøre brug af en egentlig layout ændring.

Jeg er interesseret i, at høre lidt nærmere i dit tilfælde. Fordi skal jeres grossister ikke faktureres for de varer? Det kunne måske være muligt, at lave det som en egentlig ordre og rent faktisk leverer det via lager og her kan udskrive følgesedlen.

Alternativt hvis det bryder for meget med jeres arbejdsgang kan i lave en følgeseddel i word hvor i kan kopiere linjerne fra lagerflytningen over på. 


Selvom vi ikke arbejder nærmere med dette forslag skal du have stor tak for, at dele det her på vores forum 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas,
Tak for svar. Jo, vores grossister faktureres, men ikke straks efter afsendelse af varerne. Varer sendes løbende til deres lager, og de afregner/faktureres én gang månedligt for de varer, de har solgt via deres webshop.

Derfor er vi nødt til at kunne flytte varerne uden umiddelbar fakturering.

Vi har lavet en ekstern følgeseddel i excel. Det ville bare have været optimalt og lidt tidsbesparende, hvis man kunne have ændret på opsætningen af lagerflytningssedlen.

Vh Inéz
Hej Inéz
Tak for din uddybende forklaring :)

Jeg kan godt se, at det så vil være særligt anvendeligt, at ændre lagerflytningssedlen til en følgeseddel.

Vi har jo den funktion "følgeseddel" via ordre og levering - Jeg tænkte hvis i anvendte denne funktion og ved hver bestilling oprettede en ordre og leverede den - det er selvfølgelig en anden arbejdsgang men kunne godt tænke mig, at høre om den tiltænkte arbejdsgang måske kunne anvendes i stedet.

Med venlig hilsen
Andreas
Hej Andreas,

Vi anvendte faktisk den metode indtil for nyligt, men var nødt til at ændre den, da det simpelthen blev alt for omstændeligt at fakturere grossisten. Grossisten kan jo afregne for varer sendt via mange forskellige ordrer.

Vi er egentligt mere tilfredse med lagerflyt funktionen, som vi siden hen blev anbefalede af én af jeres lagereksperter - bare pånær manglende mulighed for en følgeseddel. Men vi har udarbejdet en ekstern følgeseddel nu, så ingen ko på isen.

Vh Inéz