forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fastlås dimension til kassekladde

0
Hej

Jeg har en kunde med 4 dimensioner, hvor hver dimension har 3 forskellige bilagsnummerserier og dermed også 3 forskellige kassekladder, det ville derfor en stor hjælp hvis man kunne låse en kassekladde fast til en bestemt dimension.

Kan det lade sig gøre?
spurgt 16 Mar, 2017 i Forslag » Dimension af Sabrina (140 points)
opdateret 21 Mar, 2017 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Sabrina
Mange tak for dit indlæg og forslag her smiley

Dimension kan ikke styres på kassekladde – Således, at den blev fastlåst til en bestemt dimension pr. kassekladde.

Jeg kan godt se i dette scenarie ville det være rigtig smart hvor behovet også er, at der skal være forskellige nummerserier – Jeg ved ikke hvor ofte dette er scenariet men kunne godt se, at nogle vil kunne anvende det ved, at have en kassekladde til hver dimension.

Vi er ude i en ekstra tilføjelse som nok ikke rammer rigtig mange kunder – Der er ikke udsigter til, at vi arbejder nærmere med dimensionsmodulet her i 2017. Det kan være i 2018 måske og derfor noterer jeg også lige ideen i min idébank så til den ting kan tage den frem.

Det bliver for nuværende et ”implementeres ikke” – Det som jeg ser som det letteste er i kassekladderne ændre feltrækkefølgen så ”afdeling” kommer først, måske lige efter ”type” – så bliver det gjort med det samme og afdelingen har måske et enslydende navn som ”kassekladden” (du kan se navnet på kassekladden øverst i posteringsboksen)

Selvom vi ikke kigger nærmere på dette skal du have en stor tak for, at du tog dig tid til, at dele det her på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)

Hej Sabrina, 

Dit indlæg er godt nok ved at være gammelt, men jeg vil alligevel gøre dig opmærksom på, at det er muligt at sætte en fast afdeling på en kassekladde. Du sætter det op under opsætning af kassekladden i andre muligheder. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun Forslag af Jesper Mieritz (85,410 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”