Fleksibel interval i abonnemnet

0
Vi har et behov for at kunne justere intervallet i abonnementerne mere fleksibel end der er tilfældet idag. Det er for eksempel ikke muligt at levere en abonnement med en 18 måneders periode.

Vil det ikke være hensigtsmæssigt at begrænse de faste enheder til dag/uge/måned/år. For vort vedkommende rækker det med måned og år, og så tilføje et antalsfelt så der kan vælge et bestemt antal dage/uger/måneder mellem abonnementer.

Systemet findes i Stellar (også et Visma produkt) som vi har anvendt i 12 år tidligere. Det er lidt tidskrævende manuelt at rette et stort antal abonnementer, derfor er det et stort ønske.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Keld
Tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum smiley

Jeg kan godt se, at vores abonnements modul ikke kan leve op til flere fleksible intervaller – I de tilfælde hvor der er sådanne behov tror jeg du har ret i, at det vil være mest hensigtsmæssigt, at begrænse til antal dage/uger/måneder/år

Det er ikke noget som ligger i planen for udvidelsen af vores abonnementsmodul. Der har vi disse faste intervaller som dækker langt de fleste alm. abonnementsbehov.

Det betyder, at hvis du vil anvende vores abonnementsmodul så vil det være med det tidskrævende manuelle arbejde. Det kan også være, at vores app partner FarPay med deres massefakturerings løsning kan hjælpe dig til, at arbejde endnu smartere.

Jeg ved ikke helt præcist om de kan hjælpe dig men de har i hvert fald lavet en specialiseret løsning indenfor abonnementsfakturering og opkrævning. Så håber, at du vil tage kontakt til dem.

Selvom det ikke er et vi arbejder videre med skal du have en stor tak for, at dele det her på vores forum 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)