forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fleksibel interval i abonnemnet

0
Vi har et behov for at kunne justere intervallet i abonnementerne mere fleksibel end der er tilfældet idag. Det er for eksempel ikke muligt at levere en abonnement med en 18 måneders periode.

Vil det ikke være hensigtsmæssigt at begrænse de faste enheder til dag/uge/måned/år. For vort vedkommende rækker det med måned og år, og så tilføje et antalsfelt så der kan vælge et bestemt antal dage/uger/måneder mellem abonnementer.

Systemet findes i Stellar (også et Visma produkt) som vi har anvendt i 12 år tidligere. Det er lidt tidskrævende manuelt at rette et stort antal abonnementer, derfor er det et stort ønske.
spurgt 13 Mar, 2017 i Forslag » Abonnement af Keld Markussen (130 points)
status opdateret 22 Mar, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Keld
Tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum smiley

Jeg kan godt se, at vores abonnements modul ikke kan leve op til flere fleksible intervaller – I de tilfælde hvor der er sådanne behov tror jeg du har ret i, at det vil være mest hensigtsmæssigt, at begrænse til antal dage/uger/måneder/år

Det er ikke noget som ligger i planen for udvidelsen af vores abonnementsmodul. Der har vi disse faste intervaller som dækker langt de fleste alm. abonnementsbehov.

Det betyder, at hvis du vil anvende vores abonnementsmodul så vil det være med det tidskrævende manuelle arbejde. Det kan også være, at vores app partner FarPay med deres massefakturerings løsning kan hjælpe dig til, at arbejde endnu smartere.

Jeg ved ikke helt præcist om de kan hjælpe dig men de har i hvert fald lavet en specialiseret løsning indenfor abonnementsfakturering og opkrævning. Så håber, at du vil tage kontakt til dem.

Selvom det ikke er et vi arbejder videre med skal du have en stor tak for, at dele det her på vores forum 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”