Informizely customer feedback surveys

Flere betalingsbetingelser til kunder

0
Jeg mangler at kunne tilføje kunder flere typer betalingsbetingelser. Vi har eks. kunder der har 8 dage -1,5% eller hvis de vil vente med at betale; løbende måned 30 dage. Som det er nu kan der kun tastes 1 betingelse.
i Forslag » Salg af (250 points)
status opdateret

2 Svar

Det har e-conomic afskaffet, fordi de ikke kan læse inden ad.

Problemet for e-conomic er, at der i momsbekendtgørelsen står, at hvis kunden også skal have godtgjort momsen af kassserabatten, skal der udstedes en kreditnota på kasserabatten. Omvendt betyder den formulering, at man blot kan beregne kasserabatten af fakturabeløbet før moms: så er en kreditnota ikke nødvendig. Det betyder selvfølgelig lidt for private kunder, men for virksomhedskunder er det bedøvende ligegyldigt.

Men jeg ser jo dagligt i forum, hvor svært dansk kan være.
Forslag af (26.4k points)

 

Hej Sine 

 

Tak for dit indlæg. 

 

Det er korrekt, at det ikke er muligt at benytte 2 betalingsbetingelser på samme tid. Der er dog en måde, at komme uden om dette på. 

 

Forslag

Du kan fakturere dine kunder med betalingsbetingelsen - lbd. mdr. 30 dage og så på dit faktura layout fremhæve vha. tekst, at kunden kan fratrække 1,5 % i rabat såfremt de betaler inden for 8 dage. 

 

Når du derefter registreres kundens indbetaling, så kan du - på de kunder der betaler inden for 8 dage, kreditere restbeløbet. 

 

Tak for dit indspark Erik :-) 

 

I forhold til systemets automatiske modregning af kontantrabatten, så er det en funktionalitet vi historisk har haft. Vi har haft vendt den internt igen og tolker formuleringen lidt mere konservativt end andre måske vil gøre. 

 

Vi er dog kommet frem til den konklusion, at vi ikke udvikler denne funktionalitet. 

 

 

 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (100k points)
opdateret