forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bug - Tusindtals separator ændres

0
Når en postering i en kassekladde åbnes, har vi oversigten i venstre side, med de øvrige posteringer i den kassekladde. På de beløb der står i den oversigt, ændrer tusindtal separatoren sig til komma, for nogle af posteringererne. Kan ikke helt gennemskue om det er dem man har været inde på, eller dem der ligger over den man er på nu. Men det er i hvert fald en smule forstyrrende for overblikket.

Håber I vil kigge på denne.

Mvh Alexander / VALJU

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz | VALJU ApS | +45 3360 1261
lukket med noten: Håndteres via telefon, chat el. e-mail support
spurgt 27 Feb, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Alexander - VALJU (1,690 points)
lukket 28 Feb, 2017 af rtl

1 Svar

Hej Alexander

Tak for dit indlæg. Du har helt ret i, at der er en fejl ved tusindtals separationen i oversigten i venstre side i kassekladden. Fejlen opstår når der er posteringer med beløb >=1000 og der bliver redigeret i posteringerne. Fx hvis man benytter oversigten i venstre side til, at skifte postering, så fejler visningen af tusindtals separatoren og således bliver beløbet vist forkert.

Det er heldigvis "kun" en visnings fejl og du kan sagtens bogføre posteringerne - de bliver bogført til det rigtige beløb (med den rigtige tusindtals separation).

 

Vi har oprettet en sag på dette og tilføjet dine informationer til sagen - således for du besked når fejlen er rettet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til fejlen/sagen må du endelig tage fat i vores support på telefon 88204840, chat eller e-mail: info@e-conomic.dk

 

Med venlig hilsen

Rune Larsen

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Feb, 2017 Forslag af rtl (1,660 points)
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”