Informizely customer feedback surveys

Kommentarer i salg og lager

0
Hej

jeg bruger jeres lagermodul meget og har mange indkøbs ordre men mange linier på.

Det ville være super fedt hvis der kom et feldt hvor man kunne skive kommentarer til bestillingen vedr lev tider og hvor meget af bestilloingen som er betalt for.

Og som der er idag, skal man oprette en ny ordre hvis der skal rettes i bestillingen. evt ændret priser og eller antal. Dette er til stor gene.

 

Dette vil være stor hjælp.
i Forslag » Lagerstyring af (280 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej,

 

Tak for dit indlæg.

 

For at blive lidt skarpere på din forespørgsel, så bliver jeg lidt nysgerrig på om dette kommentarfelt skal relatere sig til den enkelte varelinje eller til hele indkøbsordren/bestillingen?

 

Kan du evt. kort beskrive din arbejdsgang eller ønskede arbejdsgang? For så vil jeg tage det med videre når vi skal genbesøge udvikling af lagermodulet forventet Q4 2017.

 

Jeg hæfter mig ved, at du skriver - som der er idag, skal man oprette en ny ordre hvis der skal rettes i bestillingen - Vidste du, at fremfor at oprette bestillingen på ny manuelt, så kan du kopier den enkelte bestilling. Du kan også se ikonet i denne vejledning ca. 1.30m inde i videoen.

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (100k points)
opdateret

Hej :-) 
Lige en opdatering på dit indlæg.

Vi har tidligere og efterhånden en del gange modtaget forslaget om, at kunne ophæve sendt status på en bestilling således der kunne rettes i bestillingen. 
Det er et forslag vi har taget med videre og som ligger som en af de ting vi går videre med.
Du kan følge med det forslag her: http://forum.e-conomic.dk/13489

 

Jeg kan ligeledes som min kollega Simon godt se ideen i, at kunne anvende kommentarer og noter i bestillingsflowet - Især hvis der er mange bestillinger og der løbende bliver leveret på dem. 

Det må jeg erkende er "out of scope" og ikke et udvikling vi har i planen. Der er andre dele af lagermodulet der ligger højere prioriteret som det ser ud nu. Derfor bliver dit indlæg også rettet til "implementeres-ikke" 

Det betyder ikke, at dit forslag går til spilde. Vi ligger det i vores idebank så hvis det bliver en prioriteret på et senere tidspunkt så kan vi tage dit forslag frem igen. 

 

Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. 


 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)