forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscanning modtager ikke bilag fra min mac mail efter mac OS opdatering

0
Hej e-conomic

Jeg har siden 1/10-2016 brugt jeres indscanningsmodul, hvor jeg dagligt har sendt alle leverandør faktura via min Mac's mail program til mit indscanningsmoduls e-mail adresse. Det har virket upåklageligt, der er ikke gået et eneste bilag tabt på den rejse. Men jeg gav i Mandags d. 13 feb. 2017 min mac lov til at køre en lille opdatering så den nu kører macOS Sierra ver. 10.12.3 - Samme aften accepterede jeg at være beta på e-conomics "nye" indscanningsmodul. Efter denne opdatering kommer ingen bilag igennem til indscanningsmodulet fra min Mac, men det virker stadig hvis de bliver sendt fra min iPhone's mail fra samme mail konto... Jeg har set jeres wiki på at man kan køre en kommondo i terminal, men det virker ikke og det burde heller ikke være nødvendigt.

Er der andre med samme problem?   

Mvh Lasse Sørensen - me Casa
spurgt 15 Feb, 2017 i Forslag » Indscanning af mecasa (320 points)
opdateret 24 Feb, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Lasse

Det lyder da ikke godt - det skal vi selvfølgelig have gravet lidt nærmere i.

Kan jeg lokke dig til at sende mig dit aftalenummer til info@e-conomic.dk att: Lasse Bager så vi kan grave lidt i om der er noget at se i vores logs omkring dette.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Feb, 2017 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”