Cursor springer konsekvent til toppen

0
Hvis jeg flytter et bilag til toppen i indscannede bilag, følger cursoren med. Dvs. har jeg 50 bilag, og f.eks. de nederste skal flyttes til toppen, så skal jeg for hver flytning bevæge mig fra top til bund, i stedet for at blive i bunden.

I burde søge job i det offentlige med alt det bureaukrati/unødvendige arbejde.
i Forslag » Bilagshåndtering af (25.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik
Tak for dit indlæg

Det kan jeg godt forstå bliver lidt langsommeligt når du flytter fra bund til top – fordi cursoren springer til toppen. Jeg kunne dog godt tænke mig, at høre hvor mange indscannede bilag der ligger i ubehandlede som du forsøger, at flytter op og ned på.

En løsning på det kunne nemlig være, at du flyttede fra top til bund (i de tilfælde hvor du har flere bilag i bunden som skal flyttes op. Ville det havde været en bedre mulighed i dette scenarie?
Her bliver cursoren i hvert fald i toppen imens den smider bilaget i bunden.

Jeg vil stadig gerne lige forhøre mig lidt nærmere med teknikken om det er tiltænkt fordi der så skal op og arbejdes med bilaget og derfor skulle undgå ”unødvendigt arbejde” eller om det ikke er tiltænkt sådan.

Jeg ser frem til, at høre lidt nærmere om dette specifikke scenarie og om det generelt set ikke vil kunne løses ved, at flytte fra top til bund.

Endnu engang tusinde tak for, at du deler dine oplevelser i programmet her på vores forum.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Indtil for nylig var det sådan, at cursoren altid blev i bunden, hvilket jeg føler er det rigtige, da alle nyindscannede bilag bliver lagt i bunden.
Nogle bilag kan man med det samme tilknytte kasseposter, men mange bilag er jo f.eks. købsfakturaer, der skal bogføres, og der skal dannes betalingsposteringer. Og nogle bilag ligger bare og venter på, at der skal komme en postering fra bankafstemningen.
Men hvorfor har I lavet om?
Arbejder I selv med systemet, vil I aldrig foreslå, at lave den omvendte, nemlig at flytte fra top til bund. Jo, 5-10 bilag, men det er ikke det antal bilag, vi taler om i den virkelige verden.
Det smarte ved at smide de aktuelle bilag i toppen er, at når man skal bogføre dem, siger man bare "Marker alle" i stedet for at enkeltklikke. Det er godt, at man kan markere enkelte bilag, men det er ikke rationelt.
Bruger du den metode, hvor du f.eks. har markeret 25 tilfældige bilag ud af 50, og du undervejs må afbryde, så skal dum igen ind og markere de bilag, du ikke fik bogført i første omgang. Det er selvsagt lidt molboagtigt. Derfor er metoden med "i top med alle relevante bilag" den eneste effektive metode. Bliver du afbrudt, er det bare at markere alle igen, og så køre løs.
Hej Erik :)

Jeg kan se dette er et gammelt indlæg, men så vidt jeg kan se, så springer den stadig til toppen.

Vi har dog i mellemtiden fået Inbox, som jeg personligt mener erstatter den form for indscanning vi kender fra regnskabsfanen.

Det er ikke alle brugere, der er enig med mig i denne betragtning, men fordi vi er i gang med at udvikle på Inbox, så vil jeg lukke dette indlæg, så vi kan sætte fuldt ind på inbox.