Muligehed for budget i projektmodulet?

+1

Projektmodulet er supergodt. MEN der mangler rigtig meget muligheden for at lægge budget/kalkule ind på de enkelte sager, så man kan følge op på fremdrift (opgørelse af igangværende arbejder) og ikke mindst efterkalkule når projektet er færdigt.

Det ville være optimalt hvis man kunne lægge budget ind på både omsætning/fakturering og de enkelte omkostningsgrupper/tidsforbrug.

Men en simpel løsning kunne være blot at tilføje et enkelt felt med muligheden for, at indtaste forventet dækningsbidrag på projektkortet (jeg bruger "fast pris" til at indtaste den forventede projektsum/samlet fakturering, men et felt til samlet projektsum kunne også være ønskeligt).

Dette ville overflødiggøre en stor del af behovet for eksterne leverandører/tilføjelsesprogrammer (som Microbizz, Ordrestyring) til økonomiopfølgning på projekter.

Mvh

Lars Thaulow

KEH Gruppen

 

spurgt 7 Feb, 2017 i Forslag » Projektstyring af Lar (170 points)
status opdateret 17 Feb, 2017
Jeg har samme ønske. :-)
Vh HelleA

1 Svar

Hej Lars

 

Tak for dit ønske og den gode beskrivelse af jeres arbejdsgang.

 

I forhold til dit ønske, så er forslaget rigtig godt men det er ikke noget vi har på vores roadmap for udvikling af vores projektstyringsmodul, så jeg vil ikke afvise at vi tager forslaget med på et senere tidspunkt.

 

Så hvad kan vi tilbyde dig her og nu? for, at få løst dit/jeres behov - det er naturligvis at henvise dig til en af vores dygtige integrationspartner - toolpack, som netop har udviklet et modul til at effektivisere jeres budgetproces fra drift til likviditetsbudget

 

Kunne det være en løsning for jer?

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 17 Feb, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
opdateret 17 Feb, 2017