Varegruppe med anden farve

0
Hej med jer

Vi vil gerne som en del af et bæredygtighedsprojekt kunne lave en linje på fakturaen, hvor vi gør kunden opmærksom på den del, der går til bæredygtighed. Dette kan sagtens lade sig gøre ved at oprette en ny varegruppe. Signalet ville dog være så meget stærkere, hvis vi kunne give teksten på denne linje en grøn farve - for at symbolisere den grønne profil. I disse tider hvor alle snakker bæredygtighed vil det have et stærkt signal. Kan det lade sig gøre?

Hilsen

Casper Panduro

Front of House Aps

casper@frontofhouse.dk - +45 31 15 18 64
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Casper
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det lyder rigtig spændende, at i er en del af dette bæredygtighedsprojekt og kan godt se for mig det ville have en større signalværdi hvis teksten f.eks. blev grøn på den linje.

Det er desværre ikke muligt i vores faktura layout, at således at en fakturalinje står med en anden farve ja eller skrifttype end de andre fakturalinjer. Det vil være ensartet så det kan ikke lade sig gøre. Det er heller ikke en del af planen, at udbedre vores fakturalayout til dette da det vil kræve en større ændring og derfor ikke er en lille opgave.

Der er måske andre måder hvor i kan gøre signalet stærkere tænker jeg. I kunne f.eks. lave et ekstra mellemrum (en blank fakturalinje) inden i lave fakturalinje med beløbet til bæredygtighed.

Alternativt hvis du gerne ser det signaleret på fakturaen med en grøn skrift så skal der anvendes en anden boks og ikke kun noterer det på en faktura linje. Der er felterne ”overskrift” ”tekst1” og ”tekst2” som kan flyttes rundt på layoutet og f.eks. angives med grønskrift.

Det kunne også måske udspecificeres ved, at i skriver det på starten af fakturaen, at der går et beløb til bæredygtighed.

Jeg vil rigtig gerne høre lidt nærmere hvordan dette beløb angives og hvordan du tænker i alternativt kunne signalerer det på fakturaen så vi kan finde den måde der giver det stærkeste signal.
Jeg håber, at høre fra dig.

Jeg sætter indlægget som implementeres-ikke men håber, at vi kan finde den bedste løsning. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)