Indscanning/Vedhæfte bilag

0
Træk og slip af bilag fra en mappe på skrivebordet til en kassekladde er en tidsrøver. Ca. 20 sekunder pr. bilag, det må kunne gøres bedre.

Og ja, jeg ved godt, at man kan hente bilaget, når man står i kladden. Men når træk og slip funktionen er der, skal den også fungere noget hurtigere, end tilfældet er nu.
i Forslag » Bilagshåndtering af (25.9k points)
status opdateret af
Hej Erik
Der må vare noget andet galt. Hos mig tager det et splitsekund.
Mvh
Fínn
e-consultic.dk

1 Svar

Hej Erik
Tak for dit indlæg og tak til Finn for, at du kommer med din oplevelse af funktion :)

Det kan jeg godt forstå du synes er lige lovligt langsomt – 20 sekunder pr. bilag er meget frustrerende.

Jeg har testet vores "træk og slip" funktion i kassekladden. Jeg kommer ikke frem til, at det tager 20 sekunder pr. bilag - der er en sammenhæng i bilagets størrelse og hvor lang tid det tager for, at komme på kladdeposteringen.

Det jeg oplevede var, at pdf-filer på ca. 50 kb tager ca. 2-3 sekunder i en kassekladde med 600 posteringer hvor en pdf-fil på ca. 200 kb tager ca. 5-6 sekunder – i samme kassekladde.

Jeg kunne derfor godt tænke mig, at høre lidt nærmere omkring hvor mange posteringer der ca. ligger i kassekladden da du oplevede det, samt hvor store er de filer du ligger ind ca. og hvilken fil type det er.
Er det konstant 20 sekunder det tager ved hvert bilag? Eller er det efter en sum tid hvor du har anvendt ”træk og slip” funktion, at det bliver så ekstremt.

Det er både for, at høre om der er en fast sammenhæng, du har lagt mærke til og også for, at jeg mere præcist kan efterteste situationen – så jeg har mulighed for, at rapporteret det mere nøjagtigt til teknikken.

Jeg sætter indlægget som udestående for nu.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas.
Siden i torsdags har det ikke været noget problem. Jeg konstaterede først, at det kunne være browseren, da jeg testede en anden. Det gik hurtigere.
Men hvorfor kører det så igen? Jeg har ikke ryddet op i browseren, så det kan ikke være det.
Problemet opstod, når skærmbilledet skulle opdateres. Det ses helt tydeligt, at der foregår 2 skærmopdateringer, hvoraf den første er OK, men skærmopdatering nr. 2 trækker tænder ud; og hvis du efter et stykke tid afbryder forbindelsen, viser kassekladden, at der er overført en fil, men når du vil åbne filen, er den tom.
Hej Erik
Tak for din tilbagemelding :-)

Jeg er glad for, at høre det ikke har været et problem siden – Jeg har ikke en egentlig forklaring på hvorfor det kører igen.
Det tyder meget på, at der (da du oplevede udfordringerne) har været meget run på systemet og det kan gøre oplevelsen langsommere.
Jeg vil holde øje med tilfældet fordi det som sagt ikke er den oplevelse vi ønsker der skal være med ”træk og slip”

Der kan være noget om det med skærmopdateringerne fordi der lige nu er den udfordring, at systemet ikke huske hvor du stod når du benytter dig, at ”træk og slip” funktionen så vil kassekladden hoppe op i toppen igen. Det er både frustrerende og som jeg oplever det gøre skærmopdateringen langsommere.  

Det er rapporteret videre til teknikken så når der bliver kigget på det.

Med venlig hilsen
Andreas