Informizely customer feedback surveys

Bankafstemning + Indscan

0
Bankafstemning er en god feature

Indscanning er en god feature

MEN når man er ved at lave en bankafstemning og man har en bon som er scannet ind og ligger på sin pc kan man ikke tilføje den direkte til bankstemningen, hvor den så kan følge med over i forslag til kassekladde/autoforslag.

Jeg kan godt se at det er den omvendte vej rundt i forhold til hvordan det er opsat i dag, hvor man først bogfører bilaget, og så derefter afstemmer banken, men for dem som har "ikke regnskabskyndige" til at vedlægge dine bilag, kan den "ikke regnskabskyndige" med det samme være sikre på at bilaget ligger sammen med bankafstemningen, hvorefter du kan bogføre bilaget. Derudover hvis du har udenlandsk valuta og hvor man i forvejen skal ændre beløbet, da der er kursdifference i forhold til afregningskursen, vil det være en tidsbesparelse.
i Forslag » Bilagshåndtering af (3.0k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jimmy
Tusinde tak for dit indlæg og forslag :-)

 

Det er dejligt, at høre du synes både indscanning og bankafstemning af nogle god features. Jeg kan egentlig også godt følge tanken om, at et bedre samspil imellem indscanning og bankafstemning vil kunne være anvendeligt.

Jeg vil dog gerne høre lidt nærmere hvordan du mener vil opleve det som tidsbesvarende – som jeg ser det vil det stadig være nødvendigt, at gå ind og tilføje bilaget til en linje – om det så kunne gøres i bankafstemningen – i stedet for, i kassekladden eller som bogført posteringer. Så vil arbejdsgangen som jeg ser det være nogenlunde det samme.
Men på det område har du langt større erfaring end jeg og derfor imødekommer jeg rigtig gerne en uddybning.

Vi havde faktisk fra supporten bl.a. stillet et forslag til roadmappet i 2017 om et bedre og mere intuitivt samarbejde imellem bankafstemning og indscannings modulet – det er dog ikke blevet taget med på vores roadmap da der lå en række andre områder der blev prioriteret foran.

Det er derfor heller ikke en lille opgave da det for det ene skulle lave om på princippet med vores indscannede bilag, at det så kunne ligge på en bankpostering i bankafstemning – som ikke har et bilagsnummer i systemet.
Dertil skulle der også ske en større udbedring af bankafstemningen så den også kunne køre med billeder tilknyttet. Så det er ikke en opgave der ligger lige for og ikke en som vi kommer til, at arbejde på i 2017.

Jeg må derfor afvise dette forslag og sætte det som implementeres-ikke. Jeg lader selvfølgelig indlægget stå åbent så andre kunder kan komme med stemmer eller kommentarer i håbet om en fremtidig forbedring.

Endnu engang tusinde tak for dit forslag. Selvom det ikke er et vi arbejder videre med i denne omgang skal du vide det er værdsat med forslag fra vores garvede bruger

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)