forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændring af Indkøb

+4
Hej.

Vi har ofte situationer, hvor vi pludselig skal have mere med på et allerede placeret indkøb.  VIl det ikke være muligt at lave det sådan at man kan åbne et indkøb igen og ligge flere linjer på det.

Det kan man på en ordre hvorfor så ikke på det indkøb?
spurgt 16 Dec, 2016 i Spørgsmål » Lager af plouger (770 points)

1 Svar

Hej Plouger
Mange tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

Det korte svar til hvorfor du ikke kan det på indkøb er, at det ikke er blevet udviklet. Der er ikke en større mening mig bekendt. 

Det er et forslag vi også har taget med videre tilbage i 2014 - der har dog været og er stadig en del andre forslag som vi vurderer vigtigere men derfor synes jeg stadig det kunne give mening.

Det tegner til, at vi skal arbejde lidt nærmere med lagermodulet i slutningen af året 2017 og det vil være med henblik på det, at jeg vil se om vi kan prioritere, at lave det.
Det vil dog stadig blive vurderet på hvor meget værdi det skaber og om vi kunne bruge tiden på et andet forslag som vi tror skaber mere værdi.

Du kan se vores tidligere indlæg her 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Dec, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”