Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Ændring af Indkøb

+4
Hej.

Vi har ofte situationer, hvor vi pludselig skal have mere med på et allerede placeret indkøb.  VIl det ikke være muligt at lave det sådan at man kan åbne et indkøb igen og ligge flere linjer på det.

Det kan man på en ordre hvorfor så ikke på det indkøb?
i Spørgsmål » Lager af (890 points)

1 Svar

Hej Plouger
Mange tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

Det korte svar til hvorfor du ikke kan det på indkøb er, at det ikke er blevet udviklet. Der er ikke en større mening mig bekendt. 

Det er et forslag vi også har taget med videre tilbage i 2014 - der har dog været og er stadig en del andre forslag som vi vurderer vigtigere men derfor synes jeg stadig det kunne give mening.

Det tegner til, at vi skal arbejde lidt nærmere med lagermodulet i slutningen af året 2017 og det vil være med henblik på det, at jeg vil se om vi kan prioritere, at lave det.
Det vil dog stadig blive vurderet på hvor meget værdi det skaber og om vi kunne bruge tiden på et andet forslag som vi tror skaber mere værdi.

Du kan se vores tidligere indlæg her 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)