forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscanning - spring over, gem - men mangler en slet bilag

+1
Kunne godt tænke mig en slet bilag knap i forbindelse med bogføring af indscannede bilag. Jeg sidder ofte med 100 indscannede bilag, nogle springer jeg over og behandler senere, andre skal slettes og så videre. I stedet for jeg skal ind og finde dem bagefter og herefter slette dem.
spurgt 5 Dec, 2016 i Forslag » Indscanning af Vandr8n (390 points)
lukket 6 Sep, 2018 af Jesper Mieritz

3 Svar

Ja tak - det kunne være rart. Vi har også flere kunder, der indimellem indscanner et bilag flere gange, og så skal man bagefter i ubehandlede og finde dem.

Dette er godt nok blevet lidt nemmere nu, hvor man kan have de ubehandlede åbnet i et separat vindue, men man skal stadig lede sig frem til det korrekte bilag.
besvaret 5 Dec, 2016 Forslag af A.W.A (930 points)

Hej Brian 
Mange tak for dit indlæg her på vores forum smiley
 

Det kan jeg gøre se vil kunne give mening hvis du ser du har et bilag som skal slettes og du vil gøre det direkte fra ny postering fra indscanning. 
Det er dog ikke tænkt ind i det arbejdsflow som vi har i vores indscanning - her skal det kunne håndteres / slettes fra ubehandlede. Så når der laves posteringer fra indscannet, at du kan vælge, at "springe over" og herefter rydde op i bilagene i ubehandlede.

Jeg vil dog stadig tage dit forslag med videre fordi jeg egentlig godt kan se de tilfælde hvor bilaget bare skal slettes, så er det lidt mærkeligt det ikke kan gøres direkte. 
Jeg sætter derfor indlægget som overvejes og giver en opdatering når vi har haft det oppe på vores prioriteringsmøde.

Endnu engang tusinde tak for, at du tog dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)

Hej Brian
Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde. smiley

Det er ikke blevet prioriteret og det er derfor ikke et forslag vi arbejder videre med. Som jeg nævnte i mit tidligere svar så strider det imod den tiltænkte arbejdsgang – nemlig, at bilagene sorteres og ordnes i ubehandlede. Så evt. dobbelt bilag bliver fjernet inden der påbegyndes posteringer.

Dette skal også ses som en ekstra sikring, at der ikke bliver slettet indsendte bilag ved en fejl som f.eks. hvis der blot skulle ”springes over”  -  derfor når der arbejdes med ”ny postering fra indscannet” så er der de 2 muligheder – lade bilaget sidde og lave posteringen eller, at ”springe over” og lade det blive i ubehandlede så det kan håndteres derfra.
 

Du skal endnu engang have stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Feb, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”