Informizely customer feedback surveys

Tilføjelse af afdeling / fordeling på flere afdelinger

0
Man har IKKE fordelt en postering på afdeling.

Men den skal fordeles til ens afdelingsregnskab.

Ville det ikke være en ide om man på den enkelte postering kunne påføre afdeling / fordeling efterfølgende. dvs. man har lavet afdelingsregnskab og kan se at der er en postering uden afdeling, man henter den frem og derefter kan man vælge afdeling/fordeling og trykke "gem" dette tilføjes så posteringen og man kan så genudskrive afdelingsregnskabet som korrekt. Eventuelt skal dette gøres ved at der laves 2 posteringer som 1 tilbagefører posten og fremfører posten på korrekt afdeling/fordeling. Dette kan eventuelt ligge i en "lukket" kassekladde som man ikke kan rette i, kun slette eller bogføre.

Bogføringsmæssigt overtræder dette ingen love, da det kun er en specifikation af en allerede bogført post.

Til gengæld er det en nem måde at få et bedre overblik over ens afdelinger
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (3.0k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jimmy
Tak for dit forslag her på vores forum smiley
 

Det er selvfølgelig irriterende hvis der er posteringer som mangler afdeling når der anvendes afdelingsregnskab og det skulle havde haft en afdeling. Set fra et rent bogføringsmæssigt synspunkt om det er tilladt, har du bedre styr på end jeg.

Jeg har forhørt mig ved nogle kollegaer og det der er udfordringen her er, at afdelingen bliver bogført på posteringen og hvis vi gik ind og lavede en funktion der tillod rettelse af en bogført postering vil vi skulle stå for regnskab for det ved IT-revision.
Vi vil derfor ikke gå ind og udbygge en funktion der giver mulighed for, at ændre/rette afdeling når posteringen er bogført.

Det betyder, at du bliver nødt til, at gøre som du beskriver – Ved, at lave en tilbageførsel af posteringen som mangler afdeling og bogfører den på ny med afdeling således dit afdelingsregnskab stemmer overens.

Du skal stadig have en stor tak for din engagement for vores program og forum. Det er virkelig værdsat. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)