forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilføjelse af afdeling / fordeling på flere afdelinger

0
Man har IKKE fordelt en postering på afdeling.

Men den skal fordeles til ens afdelingsregnskab.

Ville det ikke være en ide om man på den enkelte postering kunne påføre afdeling / fordeling efterfølgende. dvs. man har lavet afdelingsregnskab og kan se at der er en postering uden afdeling, man henter den frem og derefter kan man vælge afdeling/fordeling og trykke "gem" dette tilføjes så posteringen og man kan så genudskrive afdelingsregnskabet som korrekt. Eventuelt skal dette gøres ved at der laves 2 posteringer som 1 tilbagefører posten og fremfører posten på korrekt afdeling/fordeling. Dette kan eventuelt ligge i en "lukket" kassekladde som man ikke kan rette i, kun slette eller bogføre.

Bogføringsmæssigt overtræder dette ingen love, da det kun er en specifikation af en allerede bogført post.

Til gengæld er det en nem måde at få et bedre overblik over ens afdelinger
spurgt 9 Nov, 2016 i Forslag » Dimension af Jimmy den tosse bogh (2,750 points)
status opdateret 23 Nov, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Jimmy
Tak for dit forslag her på vores forum smiley
 

Det er selvfølgelig irriterende hvis der er posteringer som mangler afdeling når der anvendes afdelingsregnskab og det skulle havde haft en afdeling. Set fra et rent bogføringsmæssigt synspunkt om det er tilladt, har du bedre styr på end jeg.

Jeg har forhørt mig ved nogle kollegaer og det der er udfordringen her er, at afdelingen bliver bogført på posteringen og hvis vi gik ind og lavede en funktion der tillod rettelse af en bogført postering vil vi skulle stå for regnskab for det ved IT-revision.
Vi vil derfor ikke gå ind og udbygge en funktion der giver mulighed for, at ændre/rette afdeling når posteringen er bogført.

Det betyder, at du bliver nødt til, at gøre som du beskriver – Ved, at lave en tilbageførsel af posteringen som mangler afdeling og bogfører den på ny med afdeling således dit afdelingsregnskab stemmer overens.

Du skal stadig have en stor tak for din engagement for vores program og forum. Det er virkelig værdsat. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Nov, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”