Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Abonnementsfakturing

0
Jeg er rigtig glad for abonnementsfaktureringen, men har et ønske. Jeg har mange kunder som kører på det samme abonnement, men med forskellige fakturatekster og beløb. Idag bruger jeg feltet "Ekstra tekst til ordre/faktura" til mine fakturatekster.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at man kunne vælge, at det er teksten i "Ekstra tekst til ordre/faktura" der skal stå på fakturalinjen i stedet for varenavnet. Idag sidder jeg og retter teksten på samtlige abonnementsfakturaer og det er besværligt og tidskrævende.

Nogle forslag eller noget I vil kigge på?

Mette Brandt
lukket med noten: Henvises til forumindlæg 19379 (link i svaret nedenunder)
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (500 points)
lukket af

1 Svar

Hej Mette
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Vi har tidligere modtaget det samme forslag var en anden kunde – det var ikke et vi tog med videre.
Jeg synes dog det skal samles på det ene indlæg så vi kan holde styr på om det er en generel forespørgsel fra vores abonnementskunder eller om det er et mindre antal.

Jeg henviser derfor til følgende indlæg – jeg kommenterer også på indlægget at vi har fået et indlæg yderligere på området men indtil videre er det ikke et forslag vi tager med videre.
Skulle der opstår unægtelig stor efterspørgsel på forslaget vil vi selvfølgelig tage det op igen

 

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)