Indscanning

0
Hvorfor kan vi ikke bare direkte åbne ubehandlede indscannede bilag i et pop up-vindue i stedet for, at vi hver gang skal omvejen over et browservindue?

Hvis man sidder i et browservindue kan man ikke trække bilaget til en kladde, og vil man gå vejen via et bilagsnummer, skal man have e-conomic åbnet i 2 browsers eller have blokken frem og veksle mellem Ubehandlede og kladder/kontoplan eller lign!

Få nu de praktikere ansat til at fortælle/teste, hvordan man skal arbejde effektivt og ikke akademisk.
i Forslag » Bilagshåndtering af (25.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik
Tak for dit indlæg.

Jeg er ikke helt sikker på det helt præcise scenarie du beskriver – Jeg har to forskellige scenarier som begge kan være det du beskriver.

Det ene scenarie er et som blev rettet i mandags – men det var sådan, at hvis der blev arbejdet med ubehandlede i et pop-up vindue og det så blev ønsket, at åbne et specifikt bilag i fuldstørrelse så blevet det åbent direkte inde i ”ubehandlede pop-up vinduet” og ikke som et yderligere ”pop-up vindue” à det var derfor meget besværligt, at gå tilbage til oversigten over ubehandlede bilag i samme vindue.
 

Hvis det er dette scenarie du beskriver så skulle du også have oplevet eller i hvert fald nu opleve, at det er rettet således det enkelte bilag bliver åbnet i et nyt pop-up vindue og derfor beholdes det oprindelige pop-up vindue til ubehandlede.
 

 

Hvis det ikke er dette scenarie så må du endelig rette eller komme med yderligere kommentarer men som jeg forstår dig så ønsker du muligheden for, at kunne ”drag n´drop” bilag fra ubehandlede når de er vist i fuld størrelse ligesom det er muligt fra ubehandlede med ikonet

image

 


Det er ikke muligt eller en funktion vi arbejder på, at udbygge.
Det bygger på samme princip som hvis du åbner en PDF direkte fra computeren så kan du ikke trække det vindue direkte over på bilaget. Det skal være inde fra skrivebordet og direkte ”filen” som bliver trukket over på bilaget.
 

Det er derfor nødvendigt, at lukke pop-up vinduet med fulde bilag ned eller klikke direkte tilbage på dit ubehandlede pop-up vindue og trække bilaget derfra over på posteringen.

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere omkring om det var en af de to scenarier du beskrev og selvfølgelig hvis du har yderligere kommentarer.
Endnu engang tak for dit store engagement for vores program Erik.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
OK, så tager vi den en gang til!
Og lige til information: Jeg ved godt, at man kan tilknytte et indscannet bilag til en kladdepostering, når man har åbnet posteringen i kladden. Så langt så godt.
Hvis du bruger bankafstemning, og har indlæst f.eks. 25 posteringer i en kladde, så er det langt det nemmeste at åbne de indscannede bilag i pop-up vinduet og trække bilagene over i kladden i stedet for at tilknytte et bilag, hver gang man konterer posterne. Jo, man kan leve med det, men alligevel.

Men hvis du skal tilknytte indscannede bilag til allerede bogførte poster, er du nødt til at åbne ubehandlede bilag i pop-up vinduet, og så er det, jeg siger: hvorfor har I så mange situationer, hvor I har mellemtrin, som ingen funktion har. Åbn dog de ubehandlede bilag direkte i et pop-up vindue i stedet for hver gang at gå via et modal-vindue.

Pop-up vinduet har den kæmpe fordel, at du kan parkere det hvor som helst på skærmen og derved har uanede muligheder for at søge og finde de relaterede posteringer uden hver gang at skulle lukke mappen med de indscannede bilag.  

Men det ønske ødelægger måske tilknytningen via kassekladden?
Hej Erik
Tak for din uddybning – jeg håber, at jeg har fanget dit scenarie korrekt.

Som jeg forstår det ønskede du, at ubehandlede åbnede direkte i et ”pop-up vindue” og ikke, at det blev åbnet i programmet for derefter, at trykke på ”åben i et nyt vindue (pop-up.)”
Grunden til, at ubehandlede ikke bliver åbnet i et pop-up direkte er fordi vi har en del kunder som ikke nødvendigvis vil arbejde med ubehandlede i pop-up vindue og i stedet vil arbejde direkte inde i ubehandlede.

Derfor skulle det dog stadig være muligt for vores kunder der gerne ville arbejde med ubehandlede i ”pop-up vinduet” ligesom jeg forstår du gerne vil. Derfor mener vi også, at det giver mest mening, at ubehandlede først bliver åbnet i programmet også er det muligt, at åbne i et ”pop-up vindue”
Så vi imødekomme begge arbejdsgange som vi oplever vores kunder bruger.