Indscannede kontrakter på debitorerne

+1
Når en kunde har indgået en kontrakt med os og underskrevet den, så ville det være rart hvis man kunne lægge den ind på debitors stamoplysninger, så man hele tiden kunne se kontrakten, hvis det blev nødvendigt. Lige nu kan man så vidt jeg kan finde ud af, kun lave en indscanning og lægge den på arkiv under kategorien kontrakter. Det betyder at hvis man skal finde en specifik kontrakt skal man lede blandt dem alle. Jeg ved godt at ctrl + f findes, men hvis den indscannede kontrakt kunne lægges direkte op til debitors stamoplysninger, ville det være noget bedre.
i Forslag » Bilagshåndtering af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej  Lene 
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley


Jeg kan godt forstå, at i gerne vil have et godt overblik over jeres kunder og deres kontrakter – især hvis det er noget som i skal følge op på og når der er lavet en egentlig kontrakt.
Det er ikke noget som er tænkt ind i vores system og heller ikke noget vi har i planen, at udbygge på – selvom jeg godt kan se, at det for jer kunne være muligt, at lægge det på en debitors stamoplysninger så ville det være bedre.

Det vi oplever er, at når vores kunder har decideret kontrakter på deres kunder og løbende skal følge op på selve kontakten så opstår der ofte større behov i forhold til oplysninger på kunden og hvad der er aftalt.
Vi har nogle gode app partnere som har lavet nogle super CRM løsninger (Kundestyrings systemer) som kan give jer det fulde overblik over jeres kunder og måske endda gå ind og forbedre jeres arbejdsgang i forhold til jeres kunde dialog – de er så integreret til e-conomic så når i opretter en kunde i e-conomic bliver det oprettet i CRM systemet.

Vi har en del forskellige kundestyringsløsninger og hvis du føler det er lidt uoverskueligt så må du endelig skrive til vores branche team på branche@e-conomic.com – de sidder med det store kendskab til vores forskellige app partnere og kan måske give dig et par forslag.

Du skal have mange tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum så det er til syne for andre kunder. Selvom det ikke er et vi tager med videre så skal du vide det er værdsat.


 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)