Informizely customer feedback surveys

Følgeseddelnummer på faktura

+1
Det vil være fantastisk hvis det var muligt at påføre følgeseddel nummer på fakturaen som man sender til debitor. Når man i Lagermodulet har lavet en ordre og den herefter bliver hævet til en faktura.

Vi har kunder hvor det er et krav at det fremgår af faktura. Og p.t. skal vi side og copy paste fra lagermodulet til salg hver gang. Det er ikke smart!
lukket
i Forslag » Salg af (360 points)
status opdateret af
Hej Lars
Endnu engang tak for dit forslag. Undskyld for,  at der først kommer en opdatering nu.

Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde og vi kan godt se nogle vil have behovet for, at vise følgeseddel nummeret på fakturaen og især her hvor du har kunder hvor det er et krav.

For, at det rent systemteknisk skal give helt mening vil det kræve en opdatering af hele dellevering og delfakturerings arbejdsgangen. For, at dette følgeseddel nr. kommer med over.
Det ligger ikke i planen, at give mulighed for, at medtage følgeseddel nummeret på fakturaen inden for overskuelig fremtid. Jeg sætter derfor indlægget som implementeres-ikke.

Det er sådan, at ordrenummeret som standard bliver vist på følgesedlen og samme ordrenr. reference kan gives på fakturaen ved, at dette vælges i “overfør til fakturering”
I dit specifikke scenarie er du fortsat nødt til, at copy/paste følgeseddel nr. ind på fakturaen når det er et krav fra jeres kunder.


Det betyder ikke, at dit forslag bliver smidt ud men derimod et forsøg på, at give dig en afklaring samt så lægger vi forslaget i vores idebank så vi har mulighed for, at hive det frem igen i fremtiden.

Endnu engang mange tak for, at du taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Lars

Tak for dit forslag her på vores forum :)

Det er jeg helt enig i ikke er særlig smart, at i skal copy paste følgeseddelnummeret over på fakturaen – det kan jeg sagtens forstå er et reference i forhold til ordren der haves med kunden.

Jeg vil derfor tage dit forslag med videre til vores prioriteringsmøde og opdaterer indlægget når vi har haft det oppe at vende.

Endnu tak for, at du delte dit forslag her på vores forum :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Det ville samtidig være fint hvis leverings-datoen kom med.
Dette er især vigtigt ved delleveringer.
Hej Nylev :)

Jeg har opdateret indlægget med en ny kommentar men er ikke sikker på, at du modtager en mail på dette.

Det er desværre ikke forslag vi går videre med i denne omgang og vil istedet blive lagt i vores idebank.
Du kan se en uddybbende forklaring ovenover.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic