Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Superkladde - Kreditorbilag

0
Hej,

Jeg har et spørgsmål til brugen af superkladden, og bogføring af kreditorbilag. Jeg har oprettet en kreditor superkladde, hvor jeg har valgt at det er kreditorfakturaer der skal bogføres. Men hvorledes bestemmer man hvilken Finans modkonto der skal føres på. Kan man ikke dette på samme linje?

Kan det passe at man skal oprette en ekstra linje til bilagsnummeret?

Pft.
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (570 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Revisor IT :)

Tak for dit spørgsmål her på vores forum. 

 

Du skulle kunne vælge finans modkonto i den kolonne der hedder "kontonavn" - Det er muligt, at gøre det på samme linje, det er styret af selve opsætningen af din kladde og hvis du ikke har den mulighed lyder det til, at kladden er sat op til, at der kun må påføres en konto per linje.

Du kan ændre opsætningen (hvis kladden er tom for posteringer) ved, at trykke på det blå tandhjul inde i din kreditor superkladde -> Gå til Avancerede indstillinger -> Herinde kan du bestemme om du tillader en eller flere konti per linje.

 

Hvis du her sætter prik i "tillad flere konti per linje i denne kassekladde" så kan du både angive kreditor og finans konto på samme linjen. 
Det er vigtigt du er opmærksom på hvad du knytter beløbet til (kreditor eller omkostning) - det kommer frem nedenunder når du sætter prik i "tillad flere konti per linje.

 

Det skulle gerne hjælpe dig videre med den første del af dit spørgsmål - Du må meget gerne lige vende tilbage om det var løsningen.

I forhold til dit sidste spørgsmål angående en ekstra linje til bilagsnummeret skulle du også kunne skrive det i samme linje - hvis du mangler kolonnen kan du vælge den ved, at trykke på knappen "kolonner" i højre side. 
Jeg er ikke sikker på, at jeg fanget det sidste spørgsmål helt rigtigt - så det må du gerne uddybe.

 

Ser frem til, at høre fra dig :) 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af (39.3k points)