Ovf. af linier fra Kundeordre til Leverandørbestilling

0
Jeg vil gerne ovf. enkelte linier fra Kundeordre til en Leverandørbestilling. Jeg har mange ordre, hvor der er mange linier og de skal bestilles hos forskellige leverandører. Så vil gerne kunne sætte flueben ved de enkelte linier og sige, at det er dem, som skal ovf. Men når jeg gør det, så ovf. jeg hele ordren hver gang. Og skal så slette linierne, som ikke hører til de forskellige leverandører. Det er mega træls, når man nu kan sætte flueben ved hver linie, hvorfor kan man så ikke nøjes med at ovf. de enkelte linier?

Venligst,

Tina
spurgt 12 Okt, 2016 i Forslag » Lager af TO (140 points)
opdateret 7 Nov, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Tina
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Det kan jeg godt forstå, at du synes er træls – især når det lyder til, at du ofte har ordre som skal overføres til flere forskellige leverandører.
Jeg kan godt se, at det virker lidt ulogisk, at du kan vælge forskellige ordrelinjer men ikke så udelukkende overfører ordrelinjer som der er valgt til din leverandørbestilling – det er simpelthen ikke tænkt ind i det flow.

Det er ikke noget vi oplever, at mange af vores kunder anvender til flere forskellige leverandører. Hvis vi valgte, at ændre det til, at det var linje baseret ville det generer andre kunder som anvender det til en bestemt leverandør der de så ville skulle vælge deres linjer.
Det er derfor umiddelbart ikke et område vi kommer til, at udbygge på i nær fremtid og i stedet fokuserer andre steder i programmet.

Jeg lader selvfølgelig indlægget være åbent således andre kunder har mulighed for, at kommentere eller up-vote og hvis der opstår en unægtelig stor efterspørgsel vil vi tage et kig på forslaget igen.  
Endnu engang tusinde tak for, at du delte dit forslag her på vores forum så det er til syne for vores kunder. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 7 Nov, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)