Informizely customer feedback surveys

Vedhæfte indscannet dokument til faktura fra tidligere år?

0
Hej

Jeg har en del bilagsfiler, der tilhører fakturering fra FØR det blev muligt at vedhæfte bilag til EAN-faktura. Disse filer blev den gang sendt via sikkermail. Nu vil jeg gerne samle filerne, så jeg kan finde det hele under fakturanummer.  MEN det ser ikke ud til, at man kan vedhæfte til allerede bogført faktura - der er ikke noget +-tegn ud for fakturanummeret for vedhæftning.  Er det rigtigt forstået? For så er det ØV!

Jeg er godt klar over muligheden for at oprette nogle kategorier for arkivering af disse bilagsfiler. Det kan også være en udmærket sikkerhed, men så skal jeg altså lede 2 steder og kan ikke genfinde alt samlet under fakturanummeret.

Jeg er også godt klar over, at man ved senere vedhæftning af bilagsfil til allerede bogført faktura vil ændre historik, så der behøver jeg ikke en lang forklaring!

Håber ovenstående problemstilling er forståeligt forklaret.

Mvh HelleB
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (1.8k points)

1 Svar

Hej Helle
Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum :)

 

Det er rigtig ærgelig tilfælde du sidder med - det giver selvfølgelig mening her, at kunne vedhæfte det til dine fakturaer så du kan lægge det ind.
 

Som du helt rigtigt har fat i så er det ikke en mulighed, at vedhæfte bilag til salgsfakturaer - begrundelse for dette har du også beskrevet da det så ville ændre historikken.

 

Jeg har derfor ikke en anden eller bedre løsning end den du skriver - arkivere bilagene i en kategori også noter faktura nummeret i notefeltet.

Jeg håber, at det giver en form for afklaring i og med du selv har svaret på det og jeg derfor udelukkende bekræfter det :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)