Rappoert Afdelingsregnskab indeholdende såvel drift som balance

+2
Jeg ved forslaget har været behandlet for et par år siden og blev "afvist til implementering" men tillader mig som ny economic-bruger at rejse forslaget igen.

Hele ideen med, at anvende afdelinger er muligheden for at få overblikket over afdelingernes performance. Performance handler ikke udelukkende om driftsresultater, men i den grad også om andel i pengebindinger og ved sammenligning af afdelingerne - drift såvel som balance.

Den eneste rapport, hvor man kan få afdelingernes tal udskrevet i hver sin kolonne er "Afdelingsregnskab" men det er ubrugeligt sålænge det kun indeholder driftsposterne. Jeg er sikker på, at der er mange som jeg, der som det er i øjeblikket, er nødt til at udskrive en saldobalance pr. afdeling (som indeholder såvel drift som balance) og så herefter selv "klippe/klistre" x antal saldobalancer over i en særskilt fil - hvor der så er en talkolonne for hver enkelt afdeling og en totalkolonne. Jeg er ikke programmør men jeg ville jo mene, at det skulle være ret nemt at ændre udskriften fra "noget fra en kontoplan" til "alt i en kontoplan", og når nu rapport saldobalance for en afdeling og/eller afdelingsinterval kan indeholde såvel drifts- som balancetal, hvorfor kan afdelingsregnskabet så ikke ligeså - og som sagt det er den rapport (hver afdeling egen kolonne) der giver det ønskede overblik.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (140 points)
opdateret af

2 Svar

Hej ! 

Jeg tænker også som support-medarbejder at det må være "en lavt-hængende frugt" at bygge rapporten til at inkludere balancekonti også. Jeg vil derfor tage den med til vores interne prioriteringsmøde for at vende dette med den tekniske afdeling. Når der er taget en beslutning vil indlægget blive opdateret. Til dig og evt. andre interesserede læsere, kan jeg fortælle at vores partner Rapport123 har en løsning. Uanset hvad udfaldet bliver på prioriteringsmødet, er det ikke noget der skal forventes implementeret i nærmeste fremtid. Der kommer opdatering så snart der er nyt - og mange tak for at tage dette issue op igen smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Hej igen :)

Først og fremmest skal jeg beklage for, at svaret til dig har været så længe under vejs.

Jeg vil sige, at jeg sagtens kan forstå, at du gerne vil have balance med i din afdelingsrapport. Det er dog sådan, at det er en forholdsvis lille mængde af vores kunder, som vil få gavn af dette. Langt de fleste bruger det til at få et billede af driftsresultatet for et år af gangen. Det er de færreste, der har brug for at trække det med ned i balancen. Jeg erkender dog, at behovet er der hos nogle af vores brugere.

Vi har dog forslag, som vil skabe værdi for en større mængde af vores kunder og vi vil derfor starte med dem før vi kigger på disse lidt mere specifikke forespørgsler. Jeg vil derfor sætte status til 'implementers ikke', da vi ikke vil kigge nærmere på dette i den nærmeste fremtid :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.4k points)