Intastning af mange forskellige aktiviteter på samme projekt

+1
Det er meget tidkrævende at indtaste mange forskellige aktiviteter på det samme projekt når man skal oprette en ny tidregistrering på hver enkelt aktivitet, og så skal vælge samme projekt hele tiden.

Kan man ikke komme til at bare at kunne oprette en masse aktiviteter på samme projekt...

feks. ved at kunne oprette en projektregistrering???

og så kunne taste en masse aktiviteter med forskellige tidspunkter???
spurgt 22 Sep, 2016 i Forslag » Projektstyring af Haveservice (190 points)

1 Svar

Hej :)

 

Og mange tak for dit indlæg.

 

Jeg er nok lige nødt til at høre hvordan I registrerer aktiviteter på projekterne på nuværende tidspunkt? Er det ikke registreringer der er fordelt på forskellige medarbejdere?

 

Det er mere for at høre præcis hvordan jeres arbejdsgang i projektmodulet er og hvordan du helt konkret godt kunne tænke dig at man kunne registrere timerne på projekterne.

Som det er på nuværende tidspunkt så er projektmodulet og tidsregistreringerne i e-conomic tiltænkt således at registreringerne sker ved at de pågældende aktiviteter knytter sig til de enkelte medarbejder, og her skal man så definere timeantallet og hvilken aktivitet der skal registreres på et givent projekt.

 

Ser frem til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Okt, 2016 Forslag af Tobias Johnsen (1,800 points)
1. eksempel er at min medarbejdere arbejder på samme arbejdsted(projekt) hele dagen.
De laver jo forskellige ting(aktiviteter) hele dagen.
Det kan blive til rigtig mange tidsregistreringer.
Her kunne det være nemt hvis man blot kunne lave en registrering på projektet og så tilføje de forskellige aktiviteter med tidsforbrug. Altså at man ikke skal indtaste projektet ved hver eneste tidsregistrering som nu.
Et ekstra meget stor tidsspild kommer hvis der er flere medarbejdere som laver de samme aktiviteter på samme projekt hele dagen.
Her er det jo lidt dumt at 2 medarbejdere begge skal taste feks. 10-15 aktiviteter som er fuldstændig ens.
Det ville være meget nemmere hvis man kunne vælge 2 eller flere medarbejdere på samme tid og derved lave tidsregistreringer for dem alle på en gang...