Informizely customer feedback surveys

Fordeling af faktura på den enkelte kreditor

0
På kreditor bør der være mulighed for at lave en fordeling af modtagne fakturaer som standard, når man bogfører fakturaer. Disse standarder kan også bruges af indscanningsbureauer

I dag skal man søge efter en fordeling hvis man har en kreditorfaktura der skal fordeles.

Hvis der er oprettet 1 eller flere standardfordeling på den enkelte kreditor slipper man for at skulle fremfinde den rigtige imellem alle de standarder der også findes for andre kreditorer.
i Forslag » Bilagshåndtering af (3.0k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jimmy
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det kan jeg godt se ville gøre det lidt nemmere hvis der anvendes fordelingsskabelon på mange leverandører og derfor vil der være en længere liste af fordelingsskabeloner.

Det vil dog kræve, at også laves en filtrering inde på fordelingsskabeloner således det kun var leverandørens ene eller flere standardfordelinger – Jeg er i tvivl om, at opgavens størrelse og hvor mange af vores kunder som egentlig vil opnå en værdi hvis det skulle ændres.

Jeg vil dog tage det med videre til vores prioriteringsmøde for, at forhøre mig lidt yderligere så vi kan vurderer om det er et sted vi vil udbygge på.

Endnu engang tusinde tak for dit forslag her på vores forum


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Jimmy
Vi har dit forslag oppe og vende på vores interne prioriteringsmøde smiley

 

Vi kommer ikke til, at arbejde videre med en implementering af dit forslag. Selvom som jeg tidligere skrev godt kan se det vil gøre det lidt lettere finder vi det dog rimelig krævende, at skulle gå ind og lave en decideret filtrering af fordelingsskabeloner.

Det er selve håndteringen af så skal det være leverandør specifikke fordelingsskabeloner og hvis nu der blev oprettet en fordelingsskabelon på en bestemt leverandør skulle den så kunne tilvælges på andre leverandører.
Det betyder der skulle lægges en del arbejde i selve filtreringen og det har vi vurderet ikke matcher med den forventede værdi en sådan løsning ville skabe.

Du skal stadig have en stor tak for, at du tog dig tid til, at dele dit forslag og dit engagement her på vores forum. Det er virkelig værdsat og en fornøjelse af se.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)