Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Miljøtillæg på faktura - beregnet ud fra fakturabeløbet

0
Miljøtillæg på alle fakturaer beregnet ud fra faktura beløbet.

Eks solgt for 100 kr,

+ miljætillæg 2% af fakturabeløbet( 100 * 2%) er 2 kr.

Dvs faktura beløbet excl moms er 102 kr.

Kan det lade sig gøre at tilrette faktura skabelonen?

Og yderligere kan det lade sig gøre, at enkelte kunder ikke får tillagt dette gebyr?

/ AMM
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Du er nok desværre nød til at bruge en vare og manuelt taste satsen for miljøet.
Forslag af (2.3k points)

Hej AMM

Tusind tak for indlægget  og dit forslag.

 

Vi har faktisk allerede nogle tillægsmoduler der tillader dig at gøre arbejdet med afgift lidt lettere.
Med vores tillægsmodul lagerstyring er der mulighed for, at lave en såkaldt varesamling hvor du opsætte en "samling af vare" som kan gøre det nemmere, at håndtere afgifter.


Du kan læse nærmere om den løsning i denne e-copedia artikel hvor du kan oprette en vare med afgift ved hjælp af varesamlinger.
Selvom det ligger i vores lagerstyringsmodul så behøver du ikke, at give dine vare lagertræk og bruge den store del af lagermodulet.
Det er en blot ekstra funktion som ligger i vores lagermodul.

 

Alternativt kan du tilføje afgifter ved hjælp af tillægsmodulet Dimension. Det er måske det mest oplagte for dig.
Du kan læse mere og blive vejledt i afgifter med dimension her
Dertil vil du så skulle skrive på dine fakturaer, at alle beløb er inkl. miljøtillæg. 


En tredje løsning på din situation vil være som Kasper nævner for dig. Det vil være, at du ved hver faktura skal skrive miljøtillæg ind som den sidste fakturalinje også tage det totale nettobeløb som du kan se i højre hjørne af fakturaen også skrive i "salgspris" felter for fakturalinjen "=totalnetto*0,02" 
Hvis du så kalender varen for miljøtillæg så vil det også være en af de bedre løsningen.


Det skulle give dig nogle gode muligheder for, at gøre det nemmere for dig, at håndtere. 

Vi kigger ikke imod, at implementere det udelukkende på baggrund af fakturaens totalbeløb fordi vi ikke oplever en stor efterspørgelse på det og derfor vil fokusere vores tid på andre områder som spreder glæde til endnu flere af vores kunder

 

Lad mig lige høre om ovenstående løsninger kan være behjælpelige for dig. Det er ihvertfald det nærmeste vi kommer en løsning på din udfordring og på baggrund af dette tør jeg godt love at vi ikke kommer det nærmere

 

Endnu engang tusinde tak for, at du deler dit indlæg her på vores forum. Selvom det ikke i dette tilfælde er noget vi tager med videre skal du vide det er meget værdat.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)