Lagerdisponering

+2
Hej e-conomic,

det er for os i firmaet lidt af en gåde, at vi ikke kan disponere over lageret direkte under bestillinger.

Vi har flere tusinde oprettede varenumre og bør kunne se mere end bare en beholdningsmatrix. Her ser vi kun hvad der er bestilt, i ordre og nuværende beholdning. Vi skal da kunne se vores indtastede minimumsbeholdning og minimum bestillingsmængde, samt salget af den enkelte varer oven en ønsket periode.

Ellers er det alt for omstændigt at disponere over vores lager. I chatten foreslog ens af jeres medarbejdere, at vi første skulle udskrive et varekontokort og så indtaste i bestillinger efter dette.

Øøøøh what???? Vores bestillinger kan være på MANGE varenumre. Det SKAL kunne ses under bestillinger direkte. Hvad er ellers meningen med et professionelt indkøbssystem. Se f.eks. Navision's indkøbsmodul.

Med venlig hilsen

Kenneth Pedersen, Kolding Industri Værktøj
spurgt 8 Aug, 2016 i Forslag » Lager af Kenneth Pedersen (170 points)
status opdateret 8 Aug, 2016 af Christian Estrup

2 Svar

Hej Kenneth,

Minimum-bestillingsmængde ("Minimumordre" på varestamkortet) foreslås faktisk automatisk som "Antal", når du har valgt varen til din bestilling.

Jeg er dog enig i, at "Minimumlager" også bør komme i spil. Simplest kunne man selvfølgelig blot VISE det - men (minimumlager, minus evt andre bestillinger, minus aktuel lagerstatus) bør selvfølgelig også kunne foreslås (hvis det giver et positivt tal :-)). Og hvis der både er udfyldt minimumordre og minimumlager på varestamkortet, bør det højeste af minimumordren og førnævnte beregning blive foreslået.

Dét vender jeg lige med vores team i løbet af de kommende uger, hvor vi alligevel skal se på andre lavthængende frugter.

(Som andre også har bemærket, er hverken minimumlager eller minimumordre særligt anvendelige nu - ud over ovennævnte bliver de også VIST i genbestillingsrapporten, og det var selvfølgelig ambitionen, at man herfra simpelthen kunne danne de(n) fornødne bestilling(er). Lige præcis dette faldt dog så i første omgang lidt til jorden, da denne rapport jo tillader fordeling på både lokationer og varianter, mens både minimumlager og -ordre opsættes for varen som helhed. Dette bør dog naturligvis ikke udelukke, at i hvert fald de, der IKKE anvender lokationer og varianter kan få automatiseret bestillingsflowet væsentligt mere.)

 

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 8 Aug, 2016 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)

Hej Kenneth, 

Det er efterhånden længe siden du har fået et svar af Christian. 
Derfor vil jeg give dig en opdatering på, hvad vi kommer til at gøre herfra. 

Som det er lige nu vil dit forslag ikke være et af dem vi overvejer. 
Vi har en del forslag under overvejes, som flere brugere har efterspurgt og derfor vil kigge mod dem i fremtiden. 
Du er meget velkommen til at stemme på dem du er enig i inde på listen. På den måde kan du stadig have indflydelse på, hvad kommer til at fokusere på i fremtiden. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 20 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)

Hej Jesper,

jeg er desværre ikke tilfreds med dit svar. Vi har dagligt stor frustration over, hvor tidskrævende det er, at disponere over vort lager med ca. 7000 varenumre fra mange forskellige leverandører.

Kunne vi blot se varekontokortet under bestillinger eller genbestillinger var vi nået langt. Det kan ikke være svært at programmere, da det allerede er i systemet under varer.

Vi har varer som udvikler- og afvikler sig, så vi kan ikke stole på vores indtastede minimumslager og -ordre.

Det må kunne lade sig gøre at lave denne programmering.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Kenneth Pedersen, KIV ApS

 

Hej igen, 

Det er helt fair du ikke er tilfreds. Jeg håber bare du kan forstå, at jeg har valgt at tage denne beslutning pga. de andre forslag vi har liggende. 

Vi kan ikke lave alle forslag og hver gang vi tager et valg om at udvikle et, så tager vi samtidigt et fravalg af rigtig, rigtig mange andre. Der vil altid være nogle tilbage, som ikke er tilfredse. 
Vores mål er dog, at vi ender med at stå med en større gruppe, der er tilfredse med det vi laver, end en gruppe, der er utilfredse med det vi ikke laver. 

Her vil jeg holde fast i, at det her ikke er noget af det vi har hørt mest til og derfor går vi efter mere efterpurgte funktioner smiley