forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dimensioner i lagermodul

0
Hej

Vi driver en virksomheder med stor lagerstyring, stort fokus på produktinformationer fra kunder og samtidige hyppige afregninger af afgifter til det offentlige. Det betyder at vores kunder ønsker en række informationer om vores produkter fx. leverandør, oprindelse, alkohol, type, flaskestørrelse osv.

I dag er der meget få dimensioner i e-conomic, der er begrænset til EAN nummer lokation, stregkoder. Så der eksisterer allerede en "cube", hvor man kan trække informationer om produkter på flere leder, som man også kan på salg.

Det ville være en kæmpe stor forbedring for os, hvis vi kunne tilføje et antal ekstra dimensioner unikt for produktet. Både i forhold til afregning af afgifter af emballage osv, men også i forhold til at kunne trække flere oplysninger på vores salg.

Da systemet allerede har et setup med flere dimensioner som nævnt ovenfor, så virker det mere som en tilføjelse af yderligere linier end en egentlig udvikling.

Jeg tænker op til 10 dimensioner mere, som så kunne navngives unikt fra kunde til kunde, og så skal de hver især kunne til vælges ved udtræk til Excel.

 

vh

Thomas
spurgt 20 Jul, 2016 i Forslag » Lager af TVO (120 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”